Nem durva, hogy apám engem hibáztat?
Nemrég volt egy motorbalesetem, az országúton megcsúsztam a sáron, amit egy traktor hordott fel a szántóföldről. Szerencsére nem túl komoly, nem tört el semmim, de akkora ütést kapott a könyököm, hogy csúnyán bevérzett, feldagadt, és most gipszben van.
Apám is traktorista (semmi köze a balesethez) és szerinte az egész az én hibám, mert biztosan száguldoztam, és nem a traktorista tehet róla, mert ő csak a munkáját végezte, és teljesen természetes, hogy egy traktor sarat hagy maga után.
A vezetés veszélyes üzem, motorozni ennek a négyzete.
Én robogóval estem olajfolton akkorát, hogy nyúlott a térdszalag, törött a sípcsont teteje.
A magyar egészségügy ki sem tudta mutatni a röntgennel. Saját zsebből MRI.
A vétkes után futhatok bottal.
Szóval hibáztathatod a traktorost (igen, hibás), de ez nem gyógyít meg.
Örülj, hogy ennyivel megúsztad, és ha újra motorra kelsz járjon ez a fejedben: sziklát mászol a saját tudásoddal, mások által kiépített biztosítékokkal.
Én a balesetem óta újra robogózom a nyarat, mert nincs párja ennek a közlekedésnek jó időben.
De a nyilvánvaló "akkor van elsőbbséged, ha megadják" szabály mellett különösen odafigyelek az út minőségére is.
Igazából tényleg te vagy a hibás, figyelni kell az utat, mitorozas közben meg főleg.
Egy kis vizmosásos kavicsfelhordáson is akkorát lehet perecelni, hogy neked kampó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!