Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan bizonyítsam a szüleimne...

Egzotikusallatkereso kérdése:

Hogyan bizonyítsam a szüleimnek hogy igenis képes vagyok rá hogy jövőre elkezdjem. Szerintük felelőtlen vagyok de nem durva mit tegyek hogy meggyozzem oket?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen hogy elolvastad vagy válaszoltál.
2019. júl. 16. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit is akarsz elkezdeni???? Legalább értelmesen írnád le,hogy mit akarsz
2019. júl. 16. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Boscanat nem vettem eszre 2.ra irtam meg es kihagytam mert az elozot elfelejtettem kirakni szóval a kreszt szeretnem elkezdeni mivel jovore leszek 17
2019. júl. 16. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szétszórt vagy, a kérdésedet sem tudod érthetően kiírni :-)

Ilyen esetben az a megoldás, hogy vársz még egy évet, gyűjtöd a pénzt, és 18 évesen saját zsebből fizeted a tanfolyamot (minimum 200ezer)

18 év alatt, a szülők akaratával szemben nincs érv, az elmúlt 16 évben alakult ki, nem lehet azon egyik pillanatról a másikra változtatni (gondolkozz el rajta, miért alakult úgy)

2019. júl. 16. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és érvelő választ.
2019. júl. 16. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Én magam is azt gondolom hogy szét szórt vagy a kérdésed kiírása alapján gondolom ezt. Na de amit mondani akarok inkább, most lehet hogy magát a kreszt megtudod csinálni, ha rendesen megtanulod, megérted a szabályokat akkor valószínűleg nem is lesz gondod a vizsgán sem. Viszont ezeket nem csak arra az időre kell megtanulnod hogy letudj vizsgázni megfeleltre és örülj, hanem ezeket alkalmaznod is kell, meg időnként frissíteni is a tudásodat ha olyan környéken autózol majd a későbbiekben ahol egyes szabályok mondjuk nem jellemzőek.

De leginkább a szétszórtságot miatt lehet bajod abból hogy összefogod keverni a dolgokat és csak zűrt fogsz csinálni. A szüleid én szerintem attól félthetnek téged hogy ha meglesz a kresz és majd elmész vezetni akkor mindent keverni fogsz, szét szórt leszel, ugye több mindenre kell figyelni, rengeteg mindenre és lehet még erre nem igazán vagy képes ami már baj, és ebből maximum többszöri bukásaid lesznek ami több pénz kiesés, és ha már az 5. bukásod van akkor PÁV-ra köteleznek ha még akarod a jogsit ahol ha kiszúrják hogy szétszórt típus vagy, és képtelen vagy több mindenre odafigyelni akkor elkönyvelik hogy te vezetésre alkalmatlan vagy és akkor elfelejtheted azt hogy jogsid legyen.

Viszont ez a helyzet változhat 1-2 éven belül vagy 5 év múlva, és akkor lehet már jobban alkalmasabb leszel erre. A szüleid nyilván azt akarják megvárni hogy érettebb legyél, összeszedettebb és akkor kezdj csak bele amikor már képes vagy jobban odafigyelni egyszerre több mindenre, és gyorsan döntéseket hozni, lehetőleg jó döntéseket, mert a vezetés erről szól.

2019. júl. 17. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!