Ha villant a traffipax mindenképpen jön a csek?
Figyelt kérdés
Osztrák autópályán útépitésnél 80km/h-s tábla után villant egy piros fény, kicsit későn lassultam le.. Ez lassan már egy hónapja volt. Számíthatok a büntetésre és ha igen mennyi időn belül érkezik meg?2023. aug. 2. 21:29
1/8 anonim válasza:
Traffipax kb. 20 éve nem villan. Pláne nem piros fénnyel.
2/8 anonim válasza:
Angliában mai napig használnak vakus trafit (is).
Osztrákoknál nem tudom, de biztos nem piros fénnyel villan. És nem szoktak sehol trafizni ideiglenes sebességkorlátozásnál (útépítés)
Kérdező, benézted valószínűleg az útépítés fényeit.
3/8 anonim válasza:
Azt, hogy mikor érkezik meg, nem tudhatod. Mi Olaszorszában csináltunk gyorshajtást, 3 hónap múlva egy holland ügynökségtől érkezett az olasz levél. Ne is aggódj rajta, amíg nem érkezik meg. Ha meg érkezik, bírságot befizetni, amikor meg kérik, ki vezetett a pontbejegyzés miatt, mondjátok meg, hogy sokan voltatok váltva, nem tudjátok, hol volt a fotó és ki vezetett akkor, azt meg lehet úszni ezzel. (Magyarországon ugye meg sem próbálják bekérni, ki vezetett, hogy a bírságon felül még pontokat is bejegyezhessenek.)
5/8 qkker1 válasza:
"Traffipax kb. 20 éve nem villan. Pláne nem piros fénnyel."
Németországban és Ausztriában /lehet, hogy máshol is, de csak ezekben szoktam autózni/ pirosan villan a sebességmérő, még nappal is . Valószínűleg csak annyi értelme van, hogy tudd, várható a csekk.
7/8 anonim válasza:
nem piros volt az, hanem narancssárga ;) és igen, küldik majd, csak külföldre tovább tart.
8/8 anonim válasza:
Nekem Bécs után villant és pirosan.Ezek beépített trafik.kb másfél hónap után jött.Ha szerencséd van a minimum 45 eurót kapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!