Budapesten a reptéren meg lehet állni ingyen?
5 percig ingyenes a behajtástól számítva.
Mi úgy szoktuk megoldani, hogy mikor kimegyek a terminál elé, akkor hívom a páromat aki a reptér közelében várakozik. Behajt, beszállok a kocsiba és már megyünk is ki.
Nem mellesleg naponta maximum 2*5 perc, ami állítólag ki van írva valahol, de nem találkoztam vele.
Feleségem ott dolgozott az egyik étteremben, a kilépését intéztük, háromszor mentem be, a harmadikra két percért is fizethettem, mint a katonatiszt.
Én a Vecsés határában lévő Lidl - vagy a mellette lévő Market Central - parkolójában sszoktam dekkolni, ha valakiért ki kell menni a reptérre. Amikor kijön a tranzitból, felhív telefonon és onnan 2 perc alatt ott vagyok.
Jellemzően megkérem, hogy az indulási oldalon - vagyis a felső szinten - várjon. Az sokkal áttekinthetőbb mint az érkezési.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!