Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapesten a reptéren meg...

Budapesten a reptéren meg lehet állni ingyen?

Figyelt kérdés
Most megyek majd a reptérre egyik haveromé. Néztem a neten, hogy sok parkoló része van. Egyik sem friss cikk, így nem tudom, hogy nem változott e valami azóta. Van ingyenes része, ahol nem kell fizetni? Max 10-15 percet lennék ott.
2023. júl. 28. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2023. júl. 28. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

5 percig ingyenes a behajtástól számítva.

Mi úgy szoktuk megoldani, hogy mikor kimegyek a terminál elé, akkor hívom a páromat aki a reptér közelében várakozik. Behajt, beszállok a kocsiba és már megyünk is ki.

2023. júl. 28. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ráadásul nagyon durván drága a legtöbb. Van a holiday parkoló vagy mi ami olcsóbb azért, de messze van. Ha csak fel akarsz venni valakit, akkor 5 percig ingyenes a bejáratnál lévő, de onnantól kezdve brutálisan drága.
2023. júl. 28. 09:07
 4/8 qkker1 ***** válasza:
100%

Nem mellesleg naponta maximum 2*5 perc, ami állítólag ki van írva valahol, de nem találkoztam vele.

Feleségem ott dolgozott az egyik étteremben, a kilépését intéztük, háromszor mentem be, a harmadikra két percért is fizethettem, mint a katonatiszt.

2023. júl. 28. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Megállsz Vecsésen valamelyik benzinkúton vagy bolt parkolójában, amikor a haverod kiért a terminálból rádcsörög és bemész érte az indulási szintre. Napi 2x 5 perc ingyenes.
2023. júl. 28. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a Vecsés határában lévő Lidl - vagy a mellette lévő Market Central - parkolójában sszoktam dekkolni, ha valakiért ki kell menni a reptérre. Amikor kijön a tranzitból, felhív telefonon és onnan 2 perc alatt ott vagyok.

Jellemzően megkérem, hogy az indulási oldalon - vagyis a felső szinten - várjon. Az sokkal áttekinthetőbb mint az érkezési.

2023. júl. 28. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy, telefon amikor kint vagyok a terminálon és aki jön értem behajt, bedobom a cuccot, bepattanok és uccu neki azonnal mert brutál drága az ingyenes 5 perc után.
2023. júl. 28. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy lehet.
2023. júl. 28. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!