Hol lehet Budapesten ingyenesen tartósan parkolni?
Hamarosan szeretnék Budapestre költözni de nagyjából hetente egyszer hazautaznék a szüleimhez vidékre.
Olyan helyet tudtok javasolni, ahol nyugodtan ott mernétek hagyni akár 1-2 hétre is az autótokat? Székesfehérvár irányából érkeznék a városba.
Tudom, hogy most a covid alatt nagyjából bárhol meg lehet állni ingyen, viszont én olyat keresek, ami később sem lesz fizetős. (Na meg nem is akarom elvenni a helyet azoktól akiknek napi használatban van az autó)
Székesfehérvár felől, de merre?
Igazából a Savoya park "mélygarázsában" kutyát nem fog zavarni egy plusz autó szerintem, pláne ha 1-2 hetente máshol áll. De sok értelme nincs oda vinni, ha utána felcuccolva egy órát tömegközlekedsz hazáig.
Ha biztonságban akarod tudni, akkor bérelni kell egy garázst egy társasházban
#7: sajnos az autók jó része hosszútávra van itthagyva. A kelenföld/Őrmező P+R-ben.
Mióta ingyenes a parkolás a városban, megszűntek a parkolási gondjaink itt az alulméretezett P+R melletti lakótelepen. Így a többség végre itt parkol, ahol lakik.
Bérelni kell garázst a lakóhelyed környékén.
Ha nincs rá pénzed, akkor kb. bárhol hagyhatod, sehol nem lesz biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!