3 feles semlegesítése délutánra?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sürgős lenne a dolog. Reggel kicsit felöntöttem a garatra, szabin vagyok de a főnök berendelt dologozni, mert a kollégám tegnap kórházba került, 13 óra után már vezetnem kéne, de reggel 8-kor leküldtem 3 felest! Hogyan, mivel tudnám semlegesíteni? Hátha szondáztatnak a sünök!2023. júl. 27. 09:02
11/17 anonim válasza:
10. Akkor az összes kalkulátor rossz, amit ismerek?
12/17 A kérdező kommentje:
srácok, sok evés + mászkálás és egy jó alvás segített. Egyik szomszédnak van szonda, lemértük, 0 volt!
Igen, most lelkileg kicsit rottyon vagyok, azért kezdtem 3 pálesszal a napot... kollégám meg elesett a létrával otthon és összetörte magát, azért kellett egy SOS fuvart lebonyolítanom.
2023. júl. 28. 07:53
13/17 anonim válasza:
#12 nem az evés és mászkálás miatt lett 0. Semmi közük hozzá. Csak simán kiment addigra.
14/17 anonim válasza:
miért majrézol? csak akkor szondáztatnak, ha baleseti helyzetbe kerülsz.+ husvétkor.én rendszeresen vezetek két-három felessel, egészségügyi problémák miatt,olyankor legalább jobban figyelek, mint józanon! 33 éve vezetek esemény nélkül.kétszer volt ütközésem, akkor is hátulról jöttek belém, mindkétszer elismerte a másik fél hogy ő hibázott.54ff.
15/17 anonim válasza:
14es, milyen eü problémára írnak fel 2-3 felest? :D
16/17 anonim válasza:
#15 14 vagyok, nem írták fel, nekem nem kell orvos!-amúgy gyomor bántalmakra,pl. fo..sás ellen!
17/17 anonim válasza:
értem, és az nem lehet, hogy azért vagy ittas vezetés közben is, mert simán csak alkoholista vagy? Csak kérdezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!