Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ennek így mi értelme?

Ennek így mi értelme?

Figyelt kérdés

Székesfehérvár és Csór között van egy pihenő, de nem értem, hogy mi ez a behajtani tilos tábla, kivéve autóbusz, ha benn meg ott van az autóknak kialakítva megállóhely, és gyakran vannak is ott autók, mintha a tábla nem is létezne, sőt még az útdijellenőző autó is onnan szokott kamerázni.

[link]

[link]

Plusz érdekesség, hogy a másik oldalon pedig ugyanígy van egy pihenő, de oda már csak egy megállni tilos táblát tettek, igaz ott el lehet menni az iszkai szőlőhegy felé, de szintén van autóknak felfestés, de nem állhatnának meg ott még 5 percre se, de ezzel se foglalkozik senki. Itt is szoktak autók állni, sőt még trafit is láttam már.

[link]

[link]

2023. júl. 27. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ennek így mi értelme?"

Nem sok, de a közútkezelőt kellene erről megkérdezni. Csak tippelgetni tudunk.

Gondolom nem akarták, hogy tele parkolják, és emiatt a buszosok ne tudjanak pihenőt tartani. De ez is inkább a kamionosoknak lenne hasznos.

A felfestések valószínűleg régiek, amikor még behajthattak személyautók.

Amúgy vicces, a google autós is végigment rajta a tiltás ellenére.

Szerintem nincs az a szőrös szívű rendőr, aki itt megbüntet ha bemész pisi szünetre.

2023. júl. 27. 08:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem akarják, hogy összexarják a buszmegálló környékét.
2023. júl. 27. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a tábla újabb mint a felfestés.

Én arra gondolnék, hogy azt hitték, majd úgy működik majd mint egy P+R, csak nem jött be

2023. júl. 27. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!