Szerintetek a belaminált ország bérletet is le tudják olvasni a buszok illetve vonatok gépei?
Világosan le van írva, hogy tilos laminálni!
Hőpapírra nyomtatják, a meleglaminálás teljesen tönkreteszi rajta a feliratokat és a kódot.
Hideglaminálás esetén ilyen nincs, de a fólia miatt valószinüleg a beolvasással lesz a probléma.
Olyan tartóba tedd amiből ki tudod venni ha mégsem olvassa be a szkenner!
Igaz-e az, hogy a vármegye- és országbérleteket nem szabad laminálni, műanyag tokba tenni?
Igaz! Valóban arra kérünk, hogy a bérletedet ne lamináld, ne tedd műanyag tokba, ettől ugyanis olvashatatlanná, és így érvénytelenné válhat.
Az ok egyszerű: a bérleteket ún. hőpapírra nyomtatjuk, amit óvni kell a hőhatástól, nedvességtől, valamint bizonyos vegyi hatásoktól is, például a lágyműanyagokban levő anyagoktól.
Az olvashatatlanná váló bérleteket a közszolgáltatást nyújtó vállalatok sajnos nem tudják cserélni, újat kell váltani helyettük.
Ha teheted, vedd meg a vármegye- vagy országbérletedet a MÁV appon keresztül. Ez gyors és kényelmes megoldás, ráadásul a digitális bérlet a gyűrődést is jól bírja!
Mi az a "belaminált ország"????
Az országbérlet egy szó, így értelmetlen a fogalmazásod.
Egyébként semmiféle fólián keresztül nem olvasható, értelmetlen laminálni, így nem fogadják el.
2. válaszoló:
A fene egye meg már 100szor kijavítottam azt a kérdést mert nem szeretek helytelenül írni. 🤦
1. válaszoló: köszi
Őszintén nem olvastam el, hogy mit szabad és mit nem mert az ismerőseim ajánlották és úgy voltam vele, hogy ha kérdésem van ők tudják a választ de erre nem tudták. Azért is el fogom olvasni.
3. válaszoló: Micsoda véletlenek vannak 😂 de szerintem másnapos volt aki ilyen címet ad egy könyvnek... 🤦
Újrakezdem az összes választ mert miután rendesen elolvastam és nem csak átfutottam. Az 1.válaszolón kívül tekintsétek semmisnek az értelmetlen írásomat.
Szóval:
2.válaszoló:
Először:
Mond már meg, hogyan írjam ki a kérdést akkor te nagy okos! Tök érthető és világos ahogyan leírtam.
Másodszor:
Nem tudom hol vagy de menj már ki az ajtón és nézd már meg, hogy ott vagyok e. 😀
3. válaszoló:
Hát ahhoz nagyon be kell állni
Ma már minden van lehet, hogy tényleg létezik ilyen könyv és szerintem fixen vannak hasonló beteg címek.
Na ennyit akartam. Mostmár tiszta a lelkiismeretem, hogy kiajvítottam a válaszoknál a figyelmetlen értelmezésemet. Nem fogom többet nézni ezt a kérdést mert az első válaszolótól megkaptam a választ. Sziasztok 👋
Először "A fene egye meg már 100szor kijavítottam azt a kérdést mert nem szeretek helytelenül írni", majd "Mond már meg, hogyan írjam ki a kérdést akkor te nagy okos! Tök érthető és világos ahogyan leírtam.
Másodszor:
Nem tudom hol vagy de menj már ki az ajtón és nézd már meg, hogy ott vagyok e. 😀"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!