Az elektromos rollereket miért gyártják ennyire mini kerekekkel, hogy egy kisebb gödörben, repedésben is garantáltan felborul, esik?
Az összecsukott állapotban való hordozhatóság, kis tömeg, olcsó ár érdekében be kell vállalni hátrányokat is.
De lehet felfelé menni árban és méretben, vannak egész jó járművek, csak az már nem olyan könnyen hordozható és bankszámlát is jobban meríti.
na igen, ha normális utak lennének, rendben. de hát elég csak egy fagyökér-felnyomódás a járdán és máris megakad ez a kis kerék. igazából nem is értem, hogy nincsenek naponta tömegével balesetek ezekkel.
na meg azt néztem, hogy oda tesznek az álló rész alá egy elég brutál Li-polymer akkut, és hát a 48 V is határeset már, de Ah-t tekintve se kevés, hát azért ezt egy tök jó időzített bombának látom pont az ember alatt.
Mondjuk volt is ebből sok lakástűz, főleg töltés közben, emlékszem, volt valami tűzoltósági figyelmeztetés, hogy véletlenül se hagyjuk magára a lakásban, szóval egy a vége: nagyon hasznos meg jópofa, de én félnék tőle, több dolog miatt is.
Több oka van: kis méret, alacsony költség...
És persze egy pár Wattos motorral könnyebb éetelmezhető nyomatékot kifejteni,ha kisebb a kerék. Tudod: erőkar...
Nagyobb kerék esetén teljesen át kell tervezni az egészet -a sebesség/teljesítmény/hatótáv arányai teljesen megváltoznak...
Mert ezt gyerekeknek csinálják a játszótérre.
Röhej hogy ezt felnőtt emberek akarják közlekedésre használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!