Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magyarázza már el nekem...

Magyarázza már el nekem valaki,hogy hogyan lehet az: egyesek a lelküket odaadnák egy elektromosautóért,de az akkugyár ellen tüntizgetnek? Aztán általában a zöldek ellenzik az akkugyárat,akik a legnagyobb elektromosautó fanok... :)

Figyelt kérdés
Meg vana véleményem,de érdekelne az ilyenek észjárása,mert a 2 "KICSIT" üti egymást.... :) De gondolom szerintűk az akkumulátor majd a földből nő ki,vagy akkufánterem majd. :)
2023. júl. 8. 15:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%

Én utálom az egész villanyhájpot akkugyárastul..

Gondolom a sötétzöldek is úgy akarnak villanymosógéppel furikázni, hogy közben a faluja határában ne dögöljön egyikük se meg az akkugyár mellett :D :D

2023. júl. 8. 15:10
 2/20 A kérdező kommentje:

1-es.

Igen,ez olyan,hogy én eljátszom ateista ként a nagy keresztény,templombajárok,stb Közben meg a mellkasomon ott virít a 666. :D Én is rühellem,amúgy...

2023. júl. 8. 15:12
 3/20 anonim ***** válasza:
88%

Sztem az autókban, segédmotorokban hagyni kellene a benzinmotort... egy jól karbantartott benzin motor ki visz a világból is, benzinkút meg még sok helyen üzemel... míg az elektromosnál figyelgetned kell, hogy jajj, vajon meddig bírja az akksi meg jóval kevesebb lehetőséged is van a ,,tankolásra"... amit viszont ki tiltanék az a kerti kisgépek benzinmotorjai... java rész rövid ideig használható, benzinzabáló hangos vackok. Elektromos kerti gép meg alig van, nah meg kínlódnod kell a kábelezgetéssel... egy nagy teljesítményű akkumulátoros fűrész vagy fűkasza mondjuk sokkal praktikusabb lenne (nem a kis 300 wattos kávédarálókra gondolok).

A másik amit bírok, itt a közeli városban is terveznek akku gyárat, persze lázonganak is ellene szokás szerint helyiek, közben meg alig van munka a környéken.

Munkahelyek szempontjából sztem előnyösek az ilyen gyárak, főleg egy ilyen világban amikor egyre több mindent automatizálnak.

2023. júl. 8. 15:22
 4/20 anonim ***** válasza:
46%

Nincs ebben semmi különleges. Az egész villanyautós téma arra a gondolatra épül, hogy "dögöljön meg más".

Például, tiltsuk ki a belsőégésű motorokat, mert füstölnek és ez "engem" itt a városban zavar. De az, hogy az elektromos autó meg az ivóvizet, termőföldeket szennyezi, az kevésbé érdekes, mert "én" egy elkényeztetett gazdag kis semmirekellő g*ci vagyok, aki csak palackozott vizet iszik, meg génkezelt zöldséget eszik (ami a világ másik végéről lett importálva). Aki meg csapvizet iszik és hazai termelést, az dögöljön meg, "engem" az nem érdekel.

Az akkugyár is csak ennek egy újabb lépcsőfoka. Semmi baj az akkugyárral, de rakják máshová, hogy "engem" ne zavarjon, zavarja inkább a rühös parasztokat az ország másik végében.

2023. júl. 8. 15:26
 5/20 A kérdező kommentje:

ma 15:26

Nincs azzal semmi baj,ha téged zavar az akkugyár. Engem az mosolyogtat meg,hogy akik az akkugyárat ellenzik,azok 80%-a oda meg vissza van az óriás távirányítós"autó"ért,mert annak nem füstöl a kipifogója. De persze,hogy tőlük eddig nem kaptam értelmes(meg semmilyen) választ. Nem is vártam. :)

2023. júl. 8. 15:31
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Mégis mire alapozod, hogy ugyanazok támadják az akkugyárat, akik éltetik az elektromos autókat?
2023. júl. 8. 15:34
 7/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk forumok olvasására,meg random téma felhozására ismerősöknél?
2023. júl. 8. 15:36
 8/20 anonim ***** válasza:
81%
Ha van ilyen ismerősöd, akkor meg miért nem őt kérdezed?
2023. júl. 8. 15:50
 9/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert más véleménye is érdekelhet? Meg leírtam: FELHOZOTT TÉMA! Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak unatkozol?
2023. júl. 8. 15:53
 10/20 anonim ***** válasza:
57%
Nem véleményt kértél, hanem magyarázatot olyasmire, amit kb senki sem vall. Aminek semmi értelme, ahelyett hogy azt kérdeznéd, akiről konkrétan tudod hogy valamiért ilyen ellentmondásosan gondolkodik.
2023. júl. 8. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!