Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A sofőrrnek, vagy az utasoknak...

A sofőrrnek, vagy az utasoknak kell inkább kényelmesen ülniük?

Figyelt kérdés

Kombi ötös golfom van, ami nem kifejezetten egy pici, szűk autó, én pedig 173cm és 69kg vagyok. Kicsi vagyok, rövidek a lábaim, kevés helyet foglalok, ahhoz hogy kényelmesen elérjem a pedálokat nem kell teljesen hátratolni az ülést.

Ha a barátnőm szüleivel utazunk valahova, akkor ők mindig hátul ülnek, és annyira előre kell toljam az vezető ülést, hogy a térdem már szinte beleér a kormányba, azért, hogy mögöttem kényelmesen ki tudják nyújtani a lábukat.

Legutóbb 90 kilométert vezettem így, és mikor kiszálltam zsibbadtak a lábaim és egy percig nem tudtam kiegyenesedni. Nagyon kényelmetlen így, a vezetésben is akadályoz, ami szerintem nem is biztonságos, de az apuka nem akart vezetni, a barátnőm pedig nem tud.

2023. júl. 11. 09:30
1 2
 11/11 Alex Fly ***** válasza:

Ebben az esetben nyilván a sofőrnek -és nem kényelmi szempontból, hanem hogy biztonságosan vezethesse a járművet.

Ezzel szemben ha milliárdos vagy és külön sofőrt tartasz arra, hogy fuvarozzon a Rollsoddal, akkor nyilván a te kényelmedet szolglája minden és nem a személyzetét...

2023. júl. 13. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!