Külföldön, parkolóban lehet a kocsiban aludni?
Figyelt kérdés
Külföldön, parkolóban lehet a kocsiban aludni? Azt tudom, hogy a horvátoknál nem. Mi a helyzet Ausztriával, Lengyelországgal és Szlovákiával? Evidens választ nem nagyon találtam, sehol. Köszi a választ!2023. júl. 9. 18:17
11/14 A kérdező kommentje:
Személyeskedést nem kértem, kösz.
2023. júl. 10. 15:43
12/14 anonim válasza:
Ausztriában, Németországban senki nem szól érte az autópálya-pihenőkben. Számtalanszor előfordult velem, hogy elálmosodtam és meg kellett állnom, majd 6-8 órával később ébredtem fel a kocsiban. Hozzáteszem nem én voltam az egyetlen, sok embert látni akik alszanak az autóban. Ha bemész egy településre és ott állsz meg, akkor könnyen lehet hogy problémáznak, főleg Ausztriában. Más országokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom. Amúgy meg mégis mit kellene csinálnod ha vezetés közben rádjön az álmosság? Elaludni menet közben?
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm a választ. Apósom kamionos, ő is megerősített abban, hogy autópálya parkolóban nem lesz gond, többször lát autóban alvókat.
2023. júl. 12. 12:26
14/14 anonim válasza:
Személyautóban lehet aludni, senki sem szól érte.
Furgonban is szabad, ha nem végez nemzetközi fuvarozást.
Ha nemzetközi fuvarozást végez, ebben az esetben csak akkor lehet, ha ki van alakítva ágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!