Ezt hogyan figyelik a Lidl parkolóban?
Dunaszerdahelyen a Lidl-nél találkoztam azzal, hogy sorompón kell bemenni a parkolóba, ott tényleg ellenőrzik ezt, Magyarországon nem tudom, hol van hasonló sorompós megoldás.
De nyilván nem ellenőrzik ezt amúgy, ez inkább ilyen jogi eszköz, hogyha valaki tényleg rendszeresen használná a parkolót nem vásárlási célra, akkor fel tudjanak lépni ellene
Tavaly nyáron egyszer láttam egy parkolóőrt egy Balaton parti település Penny parkolójában.
Olyankor már tényleg problémás a sok strandoló parkolása.
Az ember fel-le sétálgatott, és gondolom rendszám alapján vadászott azokra, akik tényleg sok időre otthagyták a kocsit. Valószínűleg nem az 1 perces időtúllépésekre hajtott.
Hogy mi lett a büntetésük, nem tudom.
Ilyen helyeken a Penny rendőrségi feljelentést tehet, vagy extrém esetben elszállíttathatja a kocsit.
Lehet, hogy olyan komoly, mint az üzletek megléte óta kiírt ALDI fenyegetés, hogy csak vásárlók használhatják a parkolót, egyébként elszállíttatják az autót.
Kérdés, érdemes lesz-e emiatt be- és kiléptető rendszert működtetniük, vagy személyt foglalkoztatni?
Állítólag, az érdi LIDL-nél már bevezették; nem tudom, hogyan működik?
Egyébként, mit lehet LIDL üzletben csinálni egy órán túl? Különösen úgy, hogy vannak önkiszolgáló pénztárak, ahol az esetleges vevői bénázások mellett is nagyon gyors a haladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!