Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Azt hiszem eltévedtem az...

Azt hiszem eltévedtem az erdőben?Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!A kérdés komoly, szóval megkérek mindenkit, hogy ha segíteni nem tud, akkor inkább ne írjon! Köszönöm!Szóval délután 3 órakor útnak indultam kirándulni a Csarna völgybe.Az erdőtől fél óra sétára lakók, szóval ezt a távot is gyalog tettem meg.Elkezdtem követni a túra útvonalát, viszont egy ponton nem értem hogyan, de egyszerűen nem láttam a jelzést egyik fán sem.Most már tudom, hogy jobb lett volna még ekkor visszafordulnom, de tovább mentem és mostanra már kb.3 órája barangolok teljesen egyedül fél liter vízzel és némi élelemmel a táskámban.Az elmúlt 3 órában valószínűleg többször is letérhettem a kijelölt útvonalról.Nem számoltam,de nagyjából 12-15 kisebb mellékútvonalon jártam már és fogalmam sincs, hogy hogyan találhatnék vissza.Nehezíti a helyzetet,hogy nem mindig van térerőm és az eső is mindjárt elkezd esni.Az erdőben most jöttem ki először egyedül, tehát nem ismerem ráadásul az egyik legnagyobb erdő itthon.Aki tud kérem segítsen! Bármilyen tanácsot meghallgatom!

(Nem biztos, hogy egyből vissza tudok majd írni a rossz térerő miatt)

Köszönöm!

2023. júl. 5. 19:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
112-es segélyhívó.
2023. júl. 5. 19:45
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
Tölts le valamilyen iránytű alkalmazást, majd a google maps alapján indulj el a legközelebbi út irányába.
2023. júl. 5. 19:51
 3/28 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a 112-nek nem tudok pontos helymeghatározást mondani, a Google maps pedig azért nem jó, mert hiába írom be az otthonát a kiindulási ponthoz nem tudok mit beírni, mert fogalmam sincs, hogy az erdő melyik részén vagyok.
2023. júl. 5. 20:02
 4/28 A kérdező kommentje:
*otthonom
2023. júl. 5. 20:02
 5/28 anonim ***** válasza:
81%

Humap-ot töltsd le , legkisebb erdei utat is mutatja.

Ezzel haza találsz.

2023. júl. 5. 20:14
 6/28 anonim válasza:
81%

Hogy vagy, Kérdező?

Sikerült hazatalálni?

2023. júl. 5. 20:16
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen 112 segélyhívó! Megoldják hidd el.
2023. júl. 5. 20:19
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
A kiindulási hely a saját helyzeted, ami a célkeresztre koppintva megjelenik.
2023. júl. 5. 20:20
 9/28 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm!19 km-ert ír az erdő széléig.Meg m3lég onnan kb 5 km hazáig.Szép kis estem lesz...
2023. júl. 5. 20:26
 10/28 A kérdező kommentje:
Ahjj már írni se tudok annyira elegem van
2023. júl. 5. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!