Hogy vezet a nyugdíjas?
Nem nyugdíjas így rossz a megnevezés.
Vannak idősebbek akik körbe sem néznek, csoda ha nem jönnek neked, reakció nulla, neked kell figyelned 3x jobban, ha rádudálsz lehet h még nagyobb káoszt csinálsz...
De sajnos nem első sorban a kor függvénye.
Iszonyatosan sok a fiatal kretén is.
Az index manapság luxusnak számít pl....
Nem mind ugyanúgy, de általában nagyságrenddel jobban, mint a magadfajta ifjú titánok, kérdező!
Akik csak nyomni tudják a gázt, de gyakorin kérdezik meg, hogy hányasba kapcsoljanak vissza kanyar előtt.
Több évtizede az utakon vagyok, baleset, koccanás 0.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a fiatal nők vezetnek életveszélyesen.
Elsőbbséget nem adja meg, deffenzív a vezetési stílusuk, aggreszívek. Néha olyan érzésem van, mintha nem ismernék a KRESZ-t. Főleg az ilyen jobbacska kocsikban ülőkről beszélek.
A gyerekeimet is úgy tanítottam közlekedni, bringázni, hogy arra nagyon figyeljen mindig pluszban, hogy ki vezeti az autót, ha fiatal nő, akkor engedje, akár a zebrán is, hadd menjen.
Lehet lepontozni.
A sok idióta a nyugdíjasokat szeretné beskatulyázni, miközben a balesetek legnagyobb százalékát pont a fiatalok követik el.
Vagy komolyan azt gondolják, hogy a nyuggerek driftelnek bedrogozva a körforgalmakban, majd minden éjjel a feltuningolt járgányaikkal utcai autóversenyeket rendeznek, és minden hétvégén ők csinálják a szokásos diszkó baleseteket is.
Hát persze!
Szerintem sokall jobban vezetnek az öregek, mert minél öregebbek annál kevesebb balesetet okoznak.
Azért ha valaki egész életében vezet még ha keveset is, csak jobban megy neki mint az aki csak pár hónapja vagy pár éve vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!