Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha egy utcát az ott lakok...

Kedd99 kérdése:

Ha egy utcát az ott lakok önkényesen lezárnak hogy ne lehessen átmenni kocsival akkor az ellen mit lehet tenni ?

Figyelt kérdés
Van tölünk nem messze egy kis utca ami egy ideig zsákutca volt de megnyitották hogy célforgalomra igénybe lehessen venni. Az ott lakok ezt nem igazán értékelték és különbözö modszerrel lezárták azt. Jelen pillanatban gumi abroncsokba ültettek virágot az ut közepére. Ilyen esetben mit lehet tenni ? rendörségen kell feljelenteni vagy köztereseknél vagy van rá valami mod hogy ugymond név nélkül bepanaszoljam öket ?

2023. jún. 30. 14:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Megmondom nektek öszintén nem értem hogy az egész kérdés miért ment át abba hogy én minek akarok oda menni meg amugy is ha célforgalom akkor nem tehetem satöbbi. De válaszolok mindenkinek most. Az utcát ezelőtt 10 évvel nyithatták meg mivel is akkor csatornáztak az utcába és szinte lehetettlen volt behajtani. Nem az a célom hogy napi szinten ott közlekedjek vagy hogy ott turáztassam az autom mivel eleve az utca 2 házból áll ami nem valami hosszu de mivel az utcám egyik végében a piac található ami piac napokon tömve van az ott parkoló autokkal és az olyan emberekkel akik zombi modjára mászkálnak az uton a másik vége pedig különbözö üzletekből áll legyen az ablakos vagy vizvezetékes bolt örülnék neki ha lenne egy alternativ modja annak hogy belehessen jönni az utcába föleg a miatt is mivel nagy szüleim is az utcában élnek akik elég betegesek és azért nem mindegy hogy ha mondjuk baj van és egy mentőst hívunk akik ugy tudják ott egy utca de mikor oda érnek kiderül hogy átjárhatatlan lehet hogy pont azon az időn mulik majd az hogy történik e valami nagyobb baj...
2023. júl. 2. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
szept. 1. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!