Milyen közlekedési eszközzel mentek munkába/iskolába?
Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 15:49
A kérdező szavazást indított:
vonattal
gyalogbusszal
repülővel
honvédségi helikopterrel
hőlégballonnal
hajóval
11 szavazat
2/15 anonim válasza:
A maltofer nem olyan, mint a többi vaspótló készítmény.
3/15 anonim válasza:
Sehogy, felkelek az ágyamban, felcsapom a home officet, egyetlen centit nem mozdulok semmivel
4/15 anonim válasza:
Csillagkapun át. Van egy a szobámban, egy meg a munkahelyet. Persze ha azt látom, hogy a főnök tárcsáz, kihúzom a kaput a konnektorból. Itthon csak ne zaklasson.
6/15 anonim válasza:
Ágyugolyóval szoktam, ráülök, kilőnek, fent kinyitom az ejtőernyőt, átöltözök piros ruhába és bemegyek a munkahelyemre a kéményen keresztül. Ott egy pohár tejjel és keksszel várnak. Hohoho
7/15 anonim válasza:
4es! Kajak a sorozatban is hálózatiról ment? Hát én besz@rok.... 😂😂😂😂😂
8/15 anonim válasza:
A tengeralattjárót, az űrhajót, és a szénásszekeret miért hagytad ki? Tudtommal 10 opció van amit megadhatsz szavazásban. ;)
9/15 A kérdező kommentje:
Mert én csak azokat soroltam fel, amiket én is használok. 😂 Mindenkitől elnézést kérek, aki űrhajóval, szénásszekérrel vagy egyéb közlekedési eszközzel utazik, és kihagytam. ^_^"
2023. jún. 29. 16:29
10/15 Alex Fly válasza:
Azért a kerékpárt kihagyni eléggé érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!