Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy túl kevesen...

Jól látom, hogy túl kevesen vannak már Magyarország utcáin? Vagy ez inkább csak Budapestre jellemző?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan kiköltözhettek külföldre? Feltűnően elfogyott a lakosság kb. néhány évvel ezelőtt óta.

#fogyó népességszám
2023. jún. 27. 22:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt max a vidéki mozgalmi életen láthatnád, de ott sem tudhatod, nem az van-e a háttérben, hogy mindenki bezárkózik a saját házába ebben a melegben. :D Nem is értem a kérdést.
2023. jún. 27. 22:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Tessék...?
2023. jún. 27. 22:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Valamiért nem ment át a kommentem.

Teszek egy próbát. Ha ez átmegy, akkor rendben van a rendszer.

2023. jún. 27. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Oké.
2023. jún. 27. 22:50
 5/14 A kérdező kommentje:

Szóval: nagyjából 7 évvel ezelőtt még egészen sokan voltak. De egy kicsit talán már akkor is kevesebben, mint talán néhány évvel előtte.

Esetleg a home office lehetőségek is esetenként szükségtelenné tették a munkahelyekre való bejárást (COVID19) ezért tartózkodnak kevesebben külterületeken. Otthon pedig többen vannak a négy fal között.

2023. jún. 27. 22:51
 6/14 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem most leírni, hogy tömegközlekedési eszközökön inkább van forgalom. Közutakon egy kicsit kevésbé.

Egy Zalaegerszeg városát bemutató kérdésnél olvastam arról, hogy nagy többségben a 20-as, illetve 30-as korosztály elhagyta Magyarországot.

Javarészt tinédzserek és középkorúak, illetve idősebbek találhatók meg. Illetve talán a kisgyerekesek még...

2023. jún. 27. 22:54
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
#6 Baromság. Én pl. 29 éves vagyok, két évre hagytam el az országot, szöktem haza, amint tudtam. Olyan nincs, hogy egy egész korosztály elhagyja az országot. És ha a 20-as korosztály el is hagyná az országot, te nem vennéd észre a buszon. Ne haragudj,de egymástól független butaságokat akarsz összekötni, és azt kérdezed. Ez szimplán nem így működik. A 20-as 30-as korosztály nagy része amúgy sem az országot hagyja el, hanem elmegy tanulni, aztán nem költözik haza, mert ott nincs munkalehetőség, ami passzolna a végzettségéhez. Ezért centralizálódunk Budapest meg néhány autóipari cég köré.
2023. jún. 27. 23:37
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Mit ittál édes barátom?
2023. jún. 28. 05:40
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Gyógyszereidet vegyed be.
2023. jún. 28. 07:27
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Dehogy van kevesebb ember, pláne Budapesten és környékén.
2023. jún. 28. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!