Jól látom, hogy túl kevesen vannak már Magyarország utcáin? Vagy ez inkább csak Budapestre jellemző?
Valamiért nem ment át a kommentem.
Teszek egy próbát. Ha ez átmegy, akkor rendben van a rendszer.
Szóval: nagyjából 7 évvel ezelőtt még egészen sokan voltak. De egy kicsit talán már akkor is kevesebben, mint talán néhány évvel előtte.
Esetleg a home office lehetőségek is esetenként szükségtelenné tették a munkahelyekre való bejárást (COVID19) ezért tartózkodnak kevesebben külterületeken. Otthon pedig többen vannak a négy fal között.
Azt elfelejtettem most leírni, hogy tömegközlekedési eszközökön inkább van forgalom. Közutakon egy kicsit kevésbé.
Egy Zalaegerszeg városát bemutató kérdésnél olvastam arról, hogy nagy többségben a 20-as, illetve 30-as korosztály elhagyta Magyarországot.
Javarészt tinédzserek és középkorúak, illetve idősebbek találhatók meg. Illetve talán a kisgyerekesek még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!