Aluminium kerékpár abroncsot vennék.A lent említett paraméterek alapján milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Csepel kontrafékes hátsó
Külsőgumi adatai
40-622(700x38C-28×1 5/6×1 1/2
K-198-007
A felnin nincs semmi adat ami alapján tudnék másikat venni.
2023. jún. 21. 08:44
1/5 anonim válasza:
Vagy olyat, amilyen most van, vagy szélesebbet, vagy keskenyebbet...
Megadtad a jelenlegi gumi adatait, ez alapján mást nem lehet mondani.
Nem jó a jelenlegi? Ha nem jó, miért? Milyet akarsz? Ha jó, akkor mi a kérdés? Bemész egy kerékpárboltba és kérsz ugyanilyen gumit.
2/5 Alex Fly válasza:
Kb. bármelyik trekking felnit. Ha jót akarsz magadnak, akkor duplafalút -ha komolyabban gondolod, akkor szegecseltet...
3/5 anonim válasza:
2. az abroncs az nem gumi más szóval?
4/5 Alex Fly válasza:
@3: szövegkörnyezettől függően jelentheti a külső gumit vagy a felnit is. És mivel a kérdező kifejezetten alumíniumből készültet keres, így talán nem alaptalan az a feltételezés, hogy ez esetben az utóbbiról lehet szó...
5/5 anonim válasza:
Hehe... valóban, én úgy olvastam, hogy alumínium kerékpárra abroncsot.
Én mondjuk az abroncsot még sose hallottam/olvastam a felni szinonímájaként, de úgy tűnik a kérdező azt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!