Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha üléses e rollerel 2 en...

Ha üléses e rollerel 2 en utazunk azért megbuntetnek? Ha kislányom al rajta én mögötte ulok és úgy kirándulnank Pesten, megolnek érte😀?

Figyelt kérdés

Szép idő az a terv vonattal felutazunk Pestre visszük a saját üléses rolerunk és bejárjuk a várost 4 és fél éves kislányommal.

Itt nálunk a faluk között nagyon jól tudunk közlekedni így. neki is kényelmes és nekem is .itt a kutya nem szól érte. Simán megyünk 20 25 km et bicikli utakon minden fele .

2023. jún. 15. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg.
2023. jún. 15. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Meg! Ráadásul még a gyámügyet is rádszabadítják, mert ilyen felelőtlen szülő vagy!
2023. jún. 15. 17:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Sisakot adhatok neki.amugy mivel én vezetem és 20 nal gyorsabban nem megyünk enyém tudna 45 50 km/h is de ha gyerekkel megyek csak 1 .fokozatot használok az 15

még biztonságosabb mintha ő vezetne ilyen kis tekeros biciklit szerintem.

Járdán megyünk vele 10 15 el az miért probléma? egyáltalán nem veszélyes.

Nálunk nem szólnak érte igaz itt se nagyon látom hogy úgy csinálna valaki mint mi és rendőrök nincsenek a bicikli utakon.

Milyen összegű a buntetes járhat ilyesmiert ?

2023. jún. 15. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:

"Sisakot adhatok neki"

Ne adj neki, minek az?

2023. jún. 15. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:

"Járdán megyünk vele 10 15 el az miért probléma?"

Járdán tilos rollerezni.

2023. jún. 15. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
De miért mennél vele járdán ? Vagy kerékpár, vagy segédmotoros kerékpár a jelenlegi Kresz fogalmait ráhúzva.
2023. jún. 16. 06:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Az év anyukája kérdését olvashattuk.
2023. jún. 21. 07:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Apuka vagyok .de amúgy nem vittük a rollert csak elvonatoztunk oda aztán metroztunk pár állomást és vissza .

Azt én se tudtam hogy csak a metró fenti részén vannak bkv automaták.lent meg semmi

Lementunk aztán vissza nem tudtunk jönni mert ott már ellenőrök voltak szóval elmentunk 1 alomassal arrébb ahol nem voltak ellenőrök és visszasetaltunk .

Aztán haza vonatoztunk .

2023. jún. 21. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!