Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elsősegély vizsgán kell befújni?

Elsősegély vizsgán kell befújni?

Figyelt kérdés

Mindenki mást mond, van aki azt mondja nem kell már befújást végezni elég 30 lenyomás. Van aki azt mondja ez alapfeladat és megbuktatnak. De honnan találjam ki a vizsgáztató mit akar?

Van itt olyan aki nagyon benne van és tudja kell-e? Mert én nem szeretnék fújkálni

2023. jún. 13. 20:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10: Semmilyen tanfolyamra nem jártam :D Egyébként tényleg, nem a bukásra mentek, igyekeztek minden választ a szánkba adni, segíteni, szóval nem kell izgulni. Budapest, Erőmű utca ahol én voltam.
2023. jún. 13. 22:03
 12/23 A kérdező kommentje:
9 es értem, de egy nonprofit szervezet miért kér tőled 15 ezer forintot? És nem is lenne ezzel bajom boldogan kifizetem ha megkapom az igazolást, de nem még járassam is le magam előttük, hogy kiélhessék a vizsgázókon a frusztrációjukat, aztán ha nem vagy nekik szimpi jöhetsz újra
2023. jún. 13. 22:04
 13/23 anonim ***** válasza:

Higgadj már le. A legegyszerűbb vizsga a háromból. És amúgy hasznos a tudás.

A befizetett pénz a tanfolyamra megy, és a vizsgákra. Senki sem gazdagszik meg belőle.

Ha meg tudsz szólalni valamit a témában a vizsgán, átmész.

2023. jún. 13. 22:10
 14/23 anonim ***** válasza:
#12 Ez igaz, de te miből élsz? Csak nem pénzből? Hát ők is. Ha csinálod a jogsit akkor van pénzed, le lehet húzni jó sokkal, ez van sajnos. Meg azt ne mond nekem hogy az autó után a sok adó, amit arra fizetünk, hogy az utakat megcsinálják, hogy az mind az utakra van költve... Hát nem hinném, max. a fele vagy annyi sem. Ez ugyanaz, ki kell fizetni és kész, ez van.
2023. jún. 13. 22:26
 15/23 A kérdező kommentje:
Én nem dolgozok még, diák vagyok. De a vöröskereszt azért jött létre hogy segítsenek. Még a háborúba az ellenséget is ellátták
2023. jún. 13. 22:40
 16/23 anonim ***** válasza:
#15 Szóval szerinted a segítség az lenne, hogy mindent ingyen az öledbe? Nálunk vidéken a mentősök csinálják ezt, szerintem egy fillért nem látnak belőle, de pl. egy újraélesztős baba folyton amortizálódik és nagyon nem olcsó mulatság.
2023. jún. 14. 06:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha már az elsősegélyen ennyit cirkuszolsz lesznek még bajok a gyakorlati órákon meg vizsgán.
2023. jún. 14. 10:45
 18/23 A kérdező kommentje:
Azon már túl vagyok😏
2023. jún. 14. 11:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Ecce homo!
2023. jún. 14. 11:17
 20/23 Munkavedelem ***** válasza:

Évek óta nincs már lélegeztetés, laikusok által végzett újraélesztésnél.

Aki mást mond, annak illene frissítenie a tudását! Legyen oktató, vizsgáztató vagy orvos.

Egyébként pedig soha egyetlen mentős, vagy kórházi dolgozó sem végzett befúvásokat a saját szájával.

Irreális ezt elvárni egy hétköznapi embertől.

2023. jún. 14. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!