Nagyon nagy hibát kell elkövetni hogy valakit KRESZ elsősegély vizsgán megbuktassanak?
Mennyire gyakori hogy KRESZ elsősegély vizsgán megbuktassanak egy diákot?
Csak akkor buktatnak ha nagy butaságot mond vagy csinál? Vagy a vizsgáztató hangulatától is függ hogy buktat-e?
pl ha nem tudod, hogy egyáltalán mi a neve az elsősegély vizsgának, az már elég nagy baj :)
bukási arány alacsony, de attól függ ki vizsgáztat és mit rontasz el
Hát én pl csak kis hibát követtem el, azt is az utolsó feladatban, előtte mindent tök jól elmondtam, megcsináltam, de meghúztak. Mondjuk itt látható volt, hogy buktatni akar a vizsgabiztos, az előttem lévő lányt már az elején megbuktatta, mert amíg bemutatta az újraélesztést, közben kérdezgette is, és szegény lány annyira izgult, hogy valamit fordítva mondott, de közben jól csinálta. Négyen voltunk bent, és mindenkivel szemétkedett, szóhasználatba belekötött, ilyesmi.
Sajnos van ilyen is. Remélem nem ő lesz, ha legközelebb megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!