EÜ vizsga- ennek a könyvnek az elolvasása elég lesz ahhoz hogy sikeresen átmenjek?
Egyetlen helyről tudok csak írni, az is 2006-os.
Egy „valódi” elsősegélynyújtó vizsga igen komoly felkészülést igény, nehéz a vizsga.
De járművezetőknél sokkal lazábban veszik, és a főleg a közlekedési baleset során előforduló esetekre terjed ki. A mi tanfolyamunkon egyetlen elméleti óra volt csak, gyakorlat semmi. Mindenki átment. A vizsgáztató olyan mértékben segített, hogy nagyon hülyének kellett volna lenni ahhoz, hogy megbukj. Persze nem direktben csinálta, de rávezetett.
Gyakorlatban stabil oldalfekvést kellett bemutatni, vagy mesterséges lélegeztetést (szívkompressziót nem).
Olvasd el párszor a könyvet amit írsz és nézd át ezeket a kidolgozott tételeket és videókat:
Gyakorolj otthon, stabil oldalfektetést családtagon, újraélesztésről nézz videókat YouTube on. Egy hete vizsgáztam, ezekből tanultam, nem arra mentek, hogy megbuktassanak, próbált segíteni a vizsgáztató, a szánkba adni a megoldást, de azért illik képben lenni, a semmire nem fognak átengedni. Stabil oldalfektetést kellett egymáson bemutatni és újraélesztést egy babán, de csak a kompressziót, befúvást nem. Belekérdeztek kisebb részletekbe, pl milyen mélyen nyomod a mellkasát, mennyi légzése van 1 perc alatt.
Sziasztok! Valaki tudna nekem is segiteni privat uzenetben? Elsosegelyrol lenne szo
Van par kerdesem es kene egy kis segitseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!