Beleegyeznétek, hogy egy bizonyos hangerő fölött működő motorokat ne lehessen Budapest belvárosában használni?
Amúgy érdekes ez, mindenki fel lett pontozva miszerint az ilyenekkel szemben a károkozás rendben van.
Legutóbb BP-i autósokon volt egy cikk, a paraszt beparkolt a társasház kapujába ezért a kocsi tetejére tették a kukát. Részemről tökre megérdemelte, én szívem szerint a szemetet is beleborítottam volna a szarjába.
De az internet (autós) népe mégis az autóst védte, mert szegény nem érdemli az anyagi kárt, meg mindenki járhat így, meg nem tudott máshova parkolni, meg mindenki a kukát oda rakót gyalázta, mert miért önbíráskodik.
Amiben van igazság, az önbíráskodás helyett kellene legyen működő hatóságunk, aki betartatja a szabályokat és megbünteti akiket meg kell. Nyilván amíg ez nincs addig megoldják a népek a maguk módján.
A mostani hangerő határral mi a gond?
Szerintem bőven elég lenne betartani/betartatni a szabályokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!