Beleegyeznétek, hogy egy bizonyos hangerő fölött működő motorokat ne lehessen Budapest belvárosában használni?
Egyértelműen. Én személy szerint alapból betiltanám az ilyen "extra" kipufogókat. Ott rohadjon meg az összes, akinek ilyen van. Nem csak belvárosban, mindenhol.
Panelban élek, cirka 16.000 ember él ezen a lakótelepen. Van itt egy motoros fazon akinek az a hobbija, hogy a paneltelepen "huzatja" hétvégente a szarját. Nem is értem az ilyeneket.
Azt sem értem, hogy a házak közötti utat hogy nem nyilvánították még lakó-pihenő övezet részévé. Sima 50-es határ van, de sok "versenyző" huzatja 70-80-ig is mindenki örömére.
Amúgy kövezzetek meg de pont a motorokkal és krosszmotorokkal úgy vagyok, hogy ezek tökéletesek lennének hang nélkül elektromos motorral is.
Hiszen alapvetően nem hosszú távon vannak használva, nyomatékosak és gyorsak is maradnának anélkül, hogy szenvedne a hülyeségük miatt a fél világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!