Milyen autót javasoltok, ha elsősorban arra lenne, hogy reggel 3 és fél kilométert elmenni vele a vasútállomásig, este pedig ugyanennyit vissza? Persze motorkerékpár olcsóbb lenne a probléma az hogy az könnyebb ellopni
Figyelt kérdés
míg egy olcsó bezárható autóval ugyanez jobb lenne.2023. máj. 8. 06:30
1/28 anonim válasza:
Én erre biciklit javasolok, esetleg rollert. Az előbbiért kevésbé kár, ha ellopják (a célra bármilyen használt, filléres bringa jó). Az utóbbi akár magaddal is viheted.
2/28 anonim válasza:
Én is olcsó kisautót vennék, mert ha esik, nem ázol szanaszéjjel, mint a biciklin. Roller sztem veszélyes, autók között.
Nekem Fiesta van, nagyon keveset fogyaszt. De a Yarisok nagyon tetszenek még. Meg a sokat emlegetett Swift. Na, nekünk volt, az tényleg bírja a strapát.
3/28 A kérdező kommentje:
Roller eszembe se jutott pedig tényleg jó ötlet egy hátránya van. A 3 és fél kilométerbol 1 km senkiföldjén vezet át ami ugyanaz part út de nem sima hanem mindenféle javításokkal van tele. A több mint fél méter átmérőjű kerékpárral nem vészes de egy kis kerekű rollerrel igen. Az lenne a kérdésem milyen rollert javasolsz hogy egy kicsit rá nézhessek hogy mégis hogy néz ki Meg mennyibe kerül meg mennyi a hatótáv. Mert valóban ez is egy lehetőség De azért szeretném végiggondolni. Mindenképpen olcsóbbnak tűnik mindezért fenntartani egy autót De nem akarnám elkapkodni.
2023. máj. 8. 07:56
4/28 anonim válasza:
Én mondjuk full sima rollerre gondoltam, nem elektromosba. Van belőle nagyobb kerekű is.
5/28 anonim válasza:
Ugyan én pont ilyen távra járok autóval , szintèn vonathoz, de szerintem erre a célra tényleg nem éri meg autót tartani. Persze, az időjárás meg tud tréfálni, cserében elmehetsz a megspórolt pénzből nyaralni.
6/28 A kérdező kommentje:
Ó hát azért ha van autó akkor az ember másra is használja
2023. máj. 8. 10:09
7/28 A kérdező kommentje:
Csak ha ez a fő cél akkor nem érdemes olyan autót venni ami másra való
2023. máj. 8. 10:09
8/28 anonim válasza:
Hát figy régi ezres swift. Fillérekből fenntartható csak nyilván ne olyat vegyél ami már szét rohadt.
9/28 A kérdező kommentje:
Az amúgy mit okoz a kocsiban ha a motor mindig hidegen megy? Mert 3 és fél kilométer alatt nem nagyon melegedne fel...
2023. máj. 8. 13:23
10/28 anonim válasza:
Hát a motor legnagyobb ellensége a hideg indítás(olyankor szenvedi el a legnagyobb kopásokat😭😭😭). Ami nem jó, de nem is tragikus😎. Cserélj olajat inkább 8ezer km-ként és hidegen ne nyomd neki, 3ezer felé ne pörgsd. De nyugi a régi szuzkák nagyon sokáig elmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!