Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Azok a barmok akik a másik...

Azok a barmok akik a másik seggében mennek mit éreznek ?

Figyelt kérdés
Lehet menni 50-el. Én megyek 60-al mert úgy nem is száguldozok még, haladok meg mást se tartok fel. Erre az idióta gyökér jön az ember seggében. Nem értem, mit vár majd én megyek az ő kedvéért 90-el aztán megbüntetnek csak mert ő haladni akar ? Miközben így is túllépem én is a határt. Ha mondjuk fékeznem kéne valamiért belém is jönne azonnal mert nem tud megállni és az ő hibája mert annyi helyet kell hagyni hogy meg is tudjon állni bármikor mögöttem! Aztán az én kocsom törik szét egy ilyen majom miatt.
2023. máj. 1. 16:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
ilyennel nem szabad foglalkozni..csalóka ám atávolság a tükörből...amúgy a mögötted levő nagyon jól látja, ki van előtted, és miért nem mész..csak előre figyelj...
2023. máj. 1. 17:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szépen elveszed a gázt, majd ha 15-el gurulsz vagy megelőz, vagy lemarad.
2023. máj. 1. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!