Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Azok a barmok akik a másik...

Azok a barmok akik a másik seggében mennek mit éreznek ?

Figyelt kérdés
Lehet menni 50-el. Én megyek 60-al mert úgy nem is száguldozok még, haladok meg mást se tartok fel. Erre az idióta gyökér jön az ember seggében. Nem értem, mit vár majd én megyek az ő kedvéért 90-el aztán megbüntetnek csak mert ő haladni akar ? Miközben így is túllépem én is a határt. Ha mondjuk fékeznem kéne valamiért belém is jönne azonnal mert nem tud megállni és az ő hibája mert annyi helyet kell hagyni hogy meg is tudjon állni bármikor mögöttem! Aztán az én kocsom törik szét egy ilyen majom miatt.
2023. máj. 1. 16:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te még ilyenen felidegesited magad? :D Én ezeket a dolgokat rég elengedtem. Idegeskedjen ő mögöttem. Ha ennyire zavar, inditsd be az ablakmosót, le fog maradni.
2023. máj. 1. 16:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen csak ha mondjuk lassítani kell akármi miatt akkor széttöri a kocsim és jön a herce hurca meg már nem annyit fog érni egyből
2023. máj. 1. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Szépen fokozatosan lassítani kell. NEM BÜNTETŐFÉKEZNI! Egyrészt tudjuk jól, hogy rendkívül balesetveszélyes, másrészt ha netán kamerája van, akkor tisztán látszik majd. Apránként kezdj el visszavenni a gázból, csak szépen fokozatosan. Egyszer majd megunja a retkes paraszt.
2023. máj. 1. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
#2 Mire van a biztosító? Egyértelműen ő a hibás ha belédjön, innentől kezdve a saját pénzével játszik. Ennyire ne izguld túl, ha van lehetőség engedd hogy megelőzzön, csak akkor fékezz ha muszáj.
2023. máj. 1. 16:31
 5/12 nemaRendőrség ***** válasza:
38%
Fordítsd meg a hátsó szélvédőmosó fúvókáját és lődd rá
2023. máj. 1. 16:34
 6/12 anonim válasza:
0%
Ha gyorshajtasz, hajtsál gyorsen rendesen, ne 60-nal b#ziskodjál, mint valami p#nci.
2023. máj. 1. 16:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Mint mondtam olyan távot kell hagynia hogy megtudjon állni bármikor. Nincs szó itt büntetőfékezésről, elég ha kijön elém egy autó aki nem ad elsőbbséget vagy kiszalad egy gyerek. Ha normális távolságból követ akkor megáll simán ő is de így meg belémjön.

És 55-60-al megyek mert az még nem bünti de közben halad is az ember. Ha 40-el mennék 50 helyett megértem, de így ő a köcsög.

2023. máj. 1. 16:39
 8/12 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, csak egy kérdés: te pl autópályán mekkora távot szoktál tartani az előtted haladótól ha egyenletesen 130-cal mész? Garantálom, hogy nincs 40 méter se...
2023. máj. 1. 16:45
 9/12 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Ha ilyen van akkor ne hajts gyorsan.

Már nem azért mert genyóság, hanem baleset esetén te legálisan mentél. Féknyomokból rengeteg minden megállapítható

2023. máj. 1. 17:02
 10/12 anonim válasza:
51%
Aki 40-nel megy az nem halad?
2023. máj. 1. 17:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!