Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire kell tartanom attól,...

Mennyire kell tartanom attól, hogy kigyulladhat az elektromos roller?

Figyelt kérdés

Egy éve már megvan a rollerem, de sajnos csak a lakásban tudom tartani. A hőingadozás 19-23C között van télen-nyáron. Természetesen betartom a szükséges töltés idejét, addig el sem hagyom a lakást. Szem előtt van, és van közeleben egy poroltó is.

Mégis parázok, attól tartok mi lesz ha kigyullad. A napokban néztem videókat, és láttam párat kigyulladni. Tatabányán is kigyulladt egy. Én például szintén társas házban élek. Ha elmegyek dolgozni,ez meg valamitől kigyullad kár keletkezik. Ha meg kiderül a tűz forrása még le is csukhatnak, vagy akkora kártérítést kell fizetnem hogy ihaj..

A problémám az, hogy fogalmam sincs meddig bírja egy ilyen. 300km benne van, mikor fogja azt mondani, hogy már nem biztonságos használni. Honnan fogom észrevenni?

Hogy bizonyosadhatnék meg arról, hogy üzembiztos az eszköz?

2023. ápr. 25. 16:39
1 2
 11/11 anonim válasza:

[link]

Tessék, ez bizony tényleg valódi veszélyforrás. Akkumulátortűzben már sokan meghaltak, köztük ő is!

dec. 24. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!