Más benzinkúton is mindig kér valaki néhány hot-dogot vagy kávét? A MOL-nál mostanában soha nem tudok egyből fizetni, és kezdem unni.
"Persze lehetne annyi eladó, mint amennyi állás, de fizeted a bérüket?"
Ha felhőkarcolóra tellik, akkor talán néhány büfés is beleférne...
"Persze lehetne annyi eladó, mint amennyi állás, de fizeted a bérüket?"
Én fizetem, mert én vagyok a vevő, bármilyen meglepő...
„#16 Ha nem érsz rá, akkor ne csúcsidőben tankolj. Ha időre mész indulj el időben. Problem solved. Tudom persze máskor nem tudsz és csak a te időd fontos ami mindenki felett áll.”
Köszönöm a fröcsögést, fogalmad sincs miért, mikor és hol tankolok, de te jobban tudod...
Amúgy nem szűrted le a lényeget -talán a divatos és egyben kínos, angol nyelvű frázisok puffogtatása helyett értelmezhetnél is, néha… Nem, nem a kávézgató emberekkel van bajom és nem is a kúton reggelizőkkel. Egy olyan szolgáltatóval van bajom, ami egy rossz üzletpolitika miatt szivatja a vevőit. De inkább ne is foglalkozz vele, állj a sorba szó nélkül és hagyd, hogy bármit megtegyenek veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!