Miert kell kivagni a fakat az ut menten, mikor elvileg zebrat raknak csak a keresztezodesbe?
Arra tudnék gondolni, hogy most még nem, de pár hónap múlva olyan lombkoronája lenne, ami beláthatatlanná teszi a zebrát. Mondjuk ez nem indok a kivágásra, amíg ne lóg úgy be, hogy pl. kamion nem tud közlekedni (de akkor is elég lenne gallyazni), ez arra lenne indok, hogy a közlekedő annyival óvatosabban közelítsen.
Valószínűleg időt, pénzt és gondolatot akarnak spórolni, ha kivágják a fát, akkor nem kell figyelni, hogy időszerű-e gallyalni, okoz-e veszélyt a lehulló levél ősszel stb. Barbár megoldás. De amúgy a legegyszerűbb megkérdezni a munkálatokat elrendelőt, pl. az önkormányzatot a hivatalos álláspontról.
Magas fak, a lombkorona nem log az utra. Kb az itteni lakasok 5. emeleteig ertek fel a lombok, nem tudom milyen fak, de olyanok, hogy a torzs magas, a lombkorona magasan kezdodik. Szoval a kozlekedest fixen nem akadalyozta. A keresztezodes pedig innen meg egy jo par lepes, majdnem egy fel haznyira van.
Hat oket mar hiaba kerdeznem, visszacsinalni nem lehet. Legalabb szoltak volna elore, de csak annyi volt megadva, hogy megkezdik a munkalatokat a keresztezodessel.
Feltoltottem, hatha igy latjatok, miert lehettek zavarok. Az erkelyekre nem logtak be a fak, ha esetleg ugy tunne. Kozben megkezdtek a maradek fak kivagasat is, amiket nem karikaztam be, hatrebb, ami a buszmegallonal van.
Kép alapján továbbra is:
0. kérdezd meg az önkormányzatot
1. beláthatóság!
2. simán lehet, hogy annyi idős, és a szomszéd panel hősugárzása is annyra megviseli, annyira korhadt, hogy véletlenül pont a zebrakialakításkor jöttek rá, hogy mondjuk balesetveszélyes lehet, ha leszakad egy ága a járdára, neadjisten egy babakocsira. Eddig nem foglalkoztak vele, most, hogy amúgy is dolgoznak a környéken, ezt is megejtik. Kérdezd meg, aki csinálja, amúgy tényleg csak tippelni tudunk.
Mondjuk ott meg keresztül a lombjukon egy vezeték is. De tartom magam az eddigiekhez
Sokaknál látom ezt a megoldást, de nem értem mire jó?
Miért nem a Google-t linkeled?
A rövid kód a legmegfelelőbb ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!