Nem kellett volna visszaadnia a pénzt?
Decemberben kölcsönkértem egy barátom autójat, és tolatás közben véletlenül megütöttem a hátsó lökháritót. Nem volt nagy a kár, csak picit lehorzsolódott a festék, és lett kb 1 centis repedés. Akkor fizettem neki 20 ezret, de nem csináltatta meg a lökhárítót, hanem úgy járt vele sokáig. 3 hónappal később nekimentek, és a másik autó biztosítója fizetett egy új lökhárítót festéssel együtt, pedig már előtte is törött volt.
Ezekután nem az lenne a tisztességes, ha nekem visszaadná a 20ast? Merthogy azt a pénzt nem költötte az autóra, és a biztosító később kifizette neki.
Ja persze,ne csókolja meg a kezedet és esdekeljen mennyire jó ember vagy mert fizettél neki egy semmitérő összeget ami nem is elég javításra?
Lehet hogy troll de az a baj hogy rengeteg ember van aki így gondolkozik,0 felelősségvállalás,0 tekintet másokra,mindig a másik a hülye meg a köcsög.
#5: "Legközelebb majd vidd el te a fényezőhöz a kocsit és kijavítva add vissza."
Ez csak akkor jó ötlet, ha a tulajjal megbeszélve teszi, mert lehet olyan megkötése, hogy csak márkaszervízbe vagy csak ő maga javítsa vagy éppen ne nyúljon hozzá senki vagy csak bizonyos márkájú alkatrész kerülhet bele stb, különben lehet morcosabb lesz a tulaj, ha háta mögött hozzányúlnak a kocsihoz és nem úgy javítja ahogy ő szeretné.
Ő kölcsönadott neked egy autót, te meg húszezer forinton rinyálsz?
Egy frászt kellett volna visszaadnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!