Iveco kamionokba van kamera belül,ami az utasokat veszi? Vagy hangrögzítő?
Meg aztán utasok sincsenek benne.
AZ busz amiben utasok vannak.
Nincs. A buszok esete más. A csuklósokon szokott olyan rendszer lenni, amelyik az ajtókat mutatja. Rögzítő funkciója nincs. A fel- és leszállást teszi biztonságosabbá, azáltal, hogy vezető a munitorokon tudja követni a mozgásokat.
A másik egyfajta térfigyelő a bűnözők ellen.
A kaminokban elvileg idegen nem tartózkodhat. A kollégák csak nem ugranak egymásnak.
A vezetőket esetleg érő támadás nem olyan gyakori, hogy így gyártsák.
Gondolom, ha egy cég ilyeneket rendelne, akkor megoldanák.
Viszont aggályosnak tartom. A kabin otthonként is szolgál. A pihenőidőkhöz nincs köze a munkaadónak.
Nem vagyok érintett, de nem érezném jól magam, ha kisgatyóban kevergetem a lecsót, közben egy lencse bámul a képembe.
Én múltkor elkezdtem ráírni a menetlevélre, hogy azért nem tankoltam, mert nincs meg a pinkód, oszt pár perccel később elküldte üzenetben az irányító a kódot.....
Nem vagyok paranoiás, de ez azért már sok.😅
Biztos hogy az, gondolom aki előttem volt a kamionnal, az szólt, hogy nincs meg a kód, vagy valami ilyesmi.
Amúgy, most akkor mész a paliddal kamionozni és félsz hogy este felveszi a kamera ahogy leesel a felsőágyról alvás közben, vagy mi?😆
Nagyon magas az a felső ágy, egyszer aludtam ott, de mikor este felkeltem, nagyon megijedtem, hogy olyan magasan vagyok.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!