Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ennek lehet valami következmén...

Ennek lehet valami következménye? (többi lent..)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előre is bocsi ha rossz kategóriába tettem ki a kérdést!

A helyzet a következő, nekem van egy kis kocsim, amivel a velünk szembe lévő kisutcában parkolok le mindig, egy autómosó előtt. A megállást semmi nem tiltja, a forgalmat nem zavarom ezzel.. Mégis egy nyugdíjas csávót zavarja, aki egyébként lentebb lakik az autómosó után. Szólt nekem hogy ebből így baj lesz, nem jó hogy ott állok és stb stb.. Ma szólt az autómosó tulajdonosának is, meg elvileg mondta neki hogy fel lesz ő is jelentve hogy ott áll a kocsim, így mondta nekem hogy próbáljak már máshova állni, ne oda álljak le. Máshova nem nagyon tudnék megállni, garázs meg nincs. Szerintetek így tudnak velem mit kezdeni? Ismétlem semmi se tiltja a megállást, a forgalmat nem zavarom vele. Válaszotokat/segítségetek előre is nagyon szépen megköszönöm!

2023. ápr. 13. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Sokat segítene ha térképen is megmutatnád. Vannak ilyen mindenbe beleszóló unalmas életűek, szóval lehet hogy nincs mitől tartanod. De biztosra csak akkor tudnánk megmondani, ha megmutatnád pontosan hol állsz.
2023. ápr. 13. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem zavarod a forgalom akkor nem.
2023. ápr. 13. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem nem teljes a sztori, mert miért zavarná a papát, ha nem vagy neki útban? De amúgy ha valóban nem tiltja semmi, akkor max. a papa rongálásától kellene félned, hogy meghúzza a kocsidat vagy hasonlók.
2023. ápr. 13. 13:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló! Miért ne lenne teljes a sztori? Szerinted én tudom hogy miért zavarja őt?! Bár tudnám, de szerintem nyugdíjas és nincs jobb dolga.
2023. ápr. 13. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud semmit sem csinálni, még a háza elé is állhatnál, csak a kapuja elé nem. Csak a szája jár. Legrosszabb esetben max. megrongálni tudja az autódat, amire válaszul te jól feljelentheted. De az ilyen esetekben tényleg csak a szájuk jár, a mi utcánkban is volt ilyen, elmondtam neki minden alkalommal, hogy ez teljesen szabályos, ha nem tetszik, menjen be az önkormányzathoz és kérjen egy várakozni tilos táblát.
2023. ápr. 13. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha valóban nem tiltja semmi a megállást, akkor csak úgy lehet belőle bajod, ha a papa valami kárt tesz a kocsidban, te meg bevered a fejét.
2023. ápr. 13. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki ok nélkül utál, hát adj neki okot.
2023. ápr. 13. 14:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. ápr. 13. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:
35%
Mutass térképet, hol is van az pontosan, mert attól, hogy külön tábla nem tiltja a parkolást, még tilthatja jogszabály.
2023. ápr. 13. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!