Igaz, hogy nem kell magunknál tartani a jogosítványt? Vagy csak a szokásos félretájékoztatás?
Biztos, hogy a jogosítványnak semmi köze hozzá. Nincs semmi olyan benne, rajta.
De még terméken lévő védelmi eszköz sem jelez be máshol.
A kérdésedre alapos és kimerítő választ kaptál.
Ha ellenőrzésnél nem tudod elővillantani, nem bírságolnak érte, de nálad kell legyen. Ha ügyintézni kell valamit, az adatait tudnod kell.
Külföldön mindenképpen ott kell legyen nálad.
Ezek a kérdésedre adott objektív feleletek. Ne duzzogj!
Én magam viszont hivatalból értek a jogsi gyártáshoz. Nagy baj?
Ha a tied becsipog, akkor nem az a kártya teszi, hanem valami ismeretlen dolog, ami mondjuk hozzátapadt.
"De még terméken lévő védelmi eszköz sem jelez be máshol." Dehogynem jelez be. Akkor történik ilyen, ha nem hatástalanítják az eredeti üzletben a lopásgátlót. Nekem volt már ilyen könyvtári könyvvel (amit egy olyan kis kézi mágnessel szokott csak lehúzni a könyvtáros), hogy besípolt, pont egy könyvesboltban. Meg a netről rendelt cipőm is ilyen volt. Eszembe se jutott, hogy lehet benne lopásgátló, nem is tűnt fel, mikor felvettem, csak két hétig ki és befele is sípoltam a Tescoban, aztán észrevettem a cípő belsejébe ragasztva.
A kérdező jogosítványa viszont tuti nem jelez be, inkább a pénztárcájában, amiben a jogsit tartja, maradhatott benne a nem hatástalanított lopásgátló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!