Van, aki hozzám hasonlóan küszködött a forgalmi gyakon, milyen tippetek van, hogy lesz könnyebb?
Figyelt kérdés
a 10. óránál vagyok, még a pedálok használata kicsit akadozós.. néha rajta marad a lában a kuplungon kanyarban meg ilyenek... Valaki bátorítana, hogy lesz ez még jobb is?
És ha igen, hogyan?
2023. márc. 3. 17:13
1/6 A kérdező kommentje:
Tehát akinek hasonló tapasztalata volt, hogy nem érzett rá rögtön a vezetésre, hogyan bátorítottak / bátorítottátok magatokat?
2023. márc. 3. 17:14
2/6 anonim válasza:
10. óránál... még van akkor legalább 19 hátra. Teljesen normális.
Én még a 20. környékén is fulladtam le, mégis csak 5 pótórát kellett venni és elsőre átmentem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm , ez szuper! Ügyes vagy! 🙂
Csak kétségbe estem, hogy minden órán valami kis újdonság van és általában kudarc élményem lesz tőle és nehéz így tovább menni. De észben tartom , hogy gyakorolni, gyakorolni.
2023. márc. 3. 17:34
4/6 anonim válasza:
Én a vizsgán elfelejtettem leellenőrizni, hogy egyesben van-e a kuplung. Persze üresben volt, én meg túráztattam. De átmentem. Úgyhogy hajrá!
5/6 nemaRendőrség válasza:
Én is kuplunggal kanyarodom manuális váltós autóval. Habár kevésbé biztonságos, de biztonságosabb mint csak arra összpontosítani és azzal elterelni minden másról a figyelmem
6/6 anonim válasza:
20 órát vezettem le eddig, a mai napig csinálok marhaságokat :D Én nem érzem rosszul magam, tanuló vagyok vagy micsoda, de minden órám után elraktározom a tanulságot, hogy mire figyeljek a következőn és igyekszem tartani magam hozzá, mindig egy kicsit jobb lesz, ha pedig a 30. óráig nem tökéletesítem a tudásomat, akkor majd veszek plusz órát, nem a világ vége. Hajrá neked, menni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!