5. Forgalmi vizsgán megbuktam, PÁV?
#10 a vizsgan minden apro faszsagon is megbuktatnak ha úgy akarja amj a valo eletben nem lesz gond, se balesetveszely
Nalam is mindig ez van
#13 Én támogatom, hogy a kérdező folytassa, öt bukott vizsga nem teszi alkalmatlanná, de amúgy nem ördögtől való a PÁV, én bevállalnám, akkor legalább kiderül, hogy alkalmas-e az ember, azt nem az interneten fogják megmondani.
Viszont. Ahogy korábban írtam, a forgalmi vizsgánál stresszmentesebb vezetési szituáció nem létezik. Nem apró f*szságon buktatnak meg, hanem nem vagy képes 50 percig kontrollált körülmények között, ismerős helyen figyelni, miközben egy olyan jogosítványt akarsz, amivel egész Európában akármit művelhetsz. Én még jogtalan buktatásról nem hallottam.
2011-ben Szolnokon mielőtt megkérdezhettem volna mondta az oktató, hogy legalább 20 éve nincs a megyében ilyen. Olyan van, hogy az egyik konkurens iskola vezetője ha nem megy a biznisz, belenyúl. Az mondjuk tényleg szívás, de összesen egy emberről hallottam három ilyen sztorit.
Mióta Pesten élek, az elmúlt 10 évben szinte minden ismerősöm azt mondta, hogy itt bizony nem lehet átmenni egy 20-as nélkül, mindenki úgy csinálja, rokonom is van, aki úgy csinálta. Érdekes, A kategóriára minden vizsgám elsőre meglett, és gondolatként sem merült fel a megkenés. Igen, biztos van, aki fizet érte, biztos van, aki elfogadja, de általában ezek azok, akik 70-es táblánál nem mernek 60-nal sem menni, és ültem már olyan friss jogsis mellett, aki nem tudta, mi az az egyenrangú kereszteződés, de hevesen ellenállt annak, hogy az apjával gyakoroljon, mert "néha beszól". Az ilyennek tényleg meg kell kennie a vizsgabiztost, hogy jogsit kapjon.
#16 egy szoval se mondtam hogy mindegyik hanem vagy aki rosszat akaro ellenseges biztos vagy az oktatoval/tanuloval nem haver
Az ilyenek ha akarnak talalnak okot de a legtobb szerintem is rendes, normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!