Mennyire reális az a 3 hónap amiket olvasok sok helyen?
Esélyes hogy júniusra, júliusra meglehet?
2023. febr. 24. 17:59
1/6 anonim válasza:
Nem lehet biztosra mondani! Most a motoros oktatásban szünet volt, és akik a télen megcsinálták a kreszt,azok most rászabadulnak az oktatókra. Itt meg ismét nem lehet tudni a leterheltséget, de eleve azok folytatják,akiknek tavaly félbemaradt. Én is remélhetőleg hamarosan mehetek, mert a városi csak most jön. Igaz én A korlátlant csinálom, és tavaly júniusban Kreszvizsgáztam. Heti 1x tudtam csak menni, és az oktatók még tartottak nyáriszünetet is. Talán az iskola tud felvilágosítást adni,mennyire sok a tanuló, de ha Fehérvárra mennél akkor inkább nyár végére mondanám. A többi suliról nem tudok nyilatkozni. De felárér mehetsz heti 3x
2023. febr. 24. 19:44
2/6 A kérdező kommentje:
Huh. Hát remélem lesz hely azért. Én debreceni vagyok.
Azért most a szezonban szeretném lerakni ha egy mód van rá.
Nem szeretném ha félbeszakadna aztán mert ketyegne a kresz vizsga.
2023. febr. 24. 20:16
3/6 anonim válasza:
Majd kiderül, de 2 éved van a kresz után , hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyél, de érthető,hogy te is már motoroznál.🙂
2023. febr. 24. 20:22
4/6 A kérdező kommentje:
Már csinálnám. 😁
Tudom 2 év van, de frusztráló ha belecsúszok a télbe és ott ülök magatehetetlenül.
Nyilván nem olyan volumenű dolog mimt egy B jogsi, de máshoz nem tudom viszonyítani.
Pótórából mennyire érdemes készülni?
Tudom hogy embere meg felfogás válogatja de nagyjából.
2023. febr. 24. 20:32
5/6 anonim válasza:
Nem lehet frusztrálóbb,mint,hogy nekem meg itt van a garázsban a nagymotorom,de nem mehetek vele.
Ha motoroztál már,akkor szerintem pótóra a rutinon biztos nem kell,az inkább a nagyobb gépekkel nehéz A városi más tészta,ott rajtad múlik mennyire tudsz közlekedni.
2023. febr. 24. 22:05
6/6 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Motoroztál valaha, mennyi érzéked van hozzá stb. Én A korlátlanhoz 38 rutinórát vettem, igaz, hogy A2-es motorral kezdtem a gyakorlást, és szintén A2-es, de nagyobb motorral szenvedtem a legtöbbet, mire ráülhettem a 600 köbcentire, amivel már nagyon simán mentek a feladatok. Meg az is kérdés, milyen motoros suliba jársz, normálisan tanítanak-e, vagy csak ráültetnek, menjél, aztán valahogy csak meglesz a rutin. Debrecen azért jó, mert ott is van Safety-Hungary, ingáznod sem kell egy normális tréninghez, ahol elmondják azt, amit a legtöbb motoros iskolában nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!