Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyi idő kb megszerezni az...

Mennyi idő kb megszerezni az A1 jogsit?

Figyelt kérdés

Most kezdem majd márciusban a kreszt.

Mennyire reális az a 3 hónap amiket olvasok sok helyen?

Esélyes hogy júniusra, júliusra meglehet?

2023. febr. 24. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet biztosra mondani! Most a motoros oktatásban szünet volt, és akik a télen megcsinálták a kreszt,azok most rászabadulnak az oktatókra. Itt meg ismét nem lehet tudni a leterheltséget, de eleve azok folytatják,akiknek tavaly félbemaradt. Én is remélhetőleg hamarosan mehetek, mert a városi csak most jön. Igaz én A korlátlant csinálom, és tavaly júniusban Kreszvizsgáztam. Heti 1x tudtam csak menni, és az oktatók még tartottak nyáriszünetet is. Talán az iskola tud felvilágosítást adni,mennyire sok a tanuló, de ha Fehérvárra mennél akkor inkább nyár végére mondanám. A többi suliról nem tudok nyilatkozni. De felárér mehetsz heti 3x
2023. febr. 24. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Huh. Hát remélem lesz hely azért. Én debreceni vagyok.

Azért most a szezonban szeretném lerakni ha egy mód van rá.

Nem szeretném ha félbeszakadna aztán mert ketyegne a kresz vizsga.

2023. febr. 24. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Majd kiderül, de 2 éved van a kresz után , hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyél, de érthető,hogy te is már motoroznál.🙂
2023. febr. 24. 20:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Már csinálnám. 😁

Tudom 2 év van, de frusztráló ha belecsúszok a télbe és ott ülök magatehetetlenül.

Nyilván nem olyan volumenű dolog mimt egy B jogsi, de máshoz nem tudom viszonyítani.

Pótórából mennyire érdemes készülni?

Tudom hogy embere meg felfogás válogatja de nagyjából.

2023. febr. 24. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet frusztrálóbb,mint,hogy nekem meg itt van a garázsban a nagymotorom,de nem mehetek vele.

Ha motoroztál már,akkor szerintem pótóra a rutinon biztos nem kell,az inkább a nagyobb gépekkel nehéz A városi más tészta,ott rajtad múlik mennyire tudsz közlekedni.

2023. febr. 24. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Motoroztál valaha, mennyi érzéked van hozzá stb. Én A korlátlanhoz 38 rutinórát vettem, igaz, hogy A2-es motorral kezdtem a gyakorlást, és szintén A2-es, de nagyobb motorral szenvedtem a legtöbbet, mire ráülhettem a 600 köbcentire, amivel már nagyon simán mentek a feladatok. Meg az is kérdés, milyen motoros suliba jársz, normálisan tanítanak-e, vagy csak ráültetnek, menjél, aztán valahogy csak meglesz a rutin. Debrecen azért jó, mert ott is van Safety-Hungary, ingáznod sem kell egy normális tréninghez, ahol elmondják azt, amit a legtöbb motoros iskolában nem.
2023. febr. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!