Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A sorban hanyadik helyen fog...

A sorban hanyadik helyen fog állni a fehér lámpa?

Figyelt kérdés
[link]

#közlekedési lámpa #fehér lámpa
2023. febr. 21. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Az Magyarországon még tíz év ha lesz egyáltalán.

De kiegészítő lámpaként tudom elképzelni a rendes mellett.

2023. febr. 21. 20:02
 2/6 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Ez mivel másabb mint a zöld?
2023. febr. 21. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen idióta elgondolást. Már ott kezdődik, hogy honnan tudja a sorban a többi, hogy előtte önvezető autó van és követhetik őt? Plusz, ez miért gyorsítaná az áthaladást? Ha a te sávod engedik, akkor mehetsz, ha meg a keresztezőt, akkor tök mindegy, milyen lámpa világít.
2023. febr. 21. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a törvény, hogy én a saját józan eszem helyett vakon egy automata dodgemet kövessek. Amúgy a fehér fény baromság, ahogy terjednek a LED-ek, a közvilágítás is előgg utóbb mindenhol fehér lesz.
2023. febr. 22. 11:08
 5/6 Alex Fly ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy teljesen felesleges túlbonyolítása a dolgoknak. Ha elterjednek az {nvezető járművek,akkor azok alapból kommunikálni fognak egymással és nem kell semmiféle fényjelzés ahhoz, hogy adatokat közölhessenek egymással.
2023. febr. 22. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon felkapta ezt az ötletet a sajtó, de amúgy halál baromság.

Egyrészt, ha jelet akarunk adni az önvezető autóknak, ahhoz semmi szükség fényjelzésre, van rádiójel, vagy kommunikálhatnak az interneten keresztül stb.

Másrészt biztos, hogy nem fogok vakon követni egy önvezető autót, mert ég a fehér fény, és akkor elvileg azt kéne tenni. A zöldnél is elvileg lehet menni nyugodtan, de attól még nem fogok belerohanni az előttem lévőbe, ha hirtelen fékez.

2023. márc. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!