Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet legyőzni a...

Hogyan lehet legyőzni a forgalmi vizsga párát? Hogyan lehet önbizalmam vizsga helyzetben?

Figyelt kérdés
Már a második oktatomnál tartok és összesen 96 órát vezettem. Van két sikertelen forgalmi vizsgám. 1nél bukásái ok az volt hogy nem soroltam ki rendesen balra egyirányú utcában kanyarodás előtt. Jogos volt a dolog. Vettem megint 10 órát. Oktató mondta mostmár tuti minden szuper lesz csak ne izguljak. Második bukás el rontottam a jobbra hátra merőleges parkolást amit még 1 órával a vizsga előtt és az azt megelőző órákon hibátlanul elsőre meg csináltam. Oktatóm mondta kár volt az izgalom ha egy kicsit jobban figyelek akkor minden oke. Mondtam akkor most veszek megint 10 órát erre rám förmedvény hogy ő már nem tud velem mit kezdeni inkább a következő vizsgáig csak hetente 1x menjek vezetni és ha gondolom megint vezethetek vizsga előtt 1 órával de ne vegyem el az új diákok elől az órákat. Haragszom magamra nagyon és a dolgokat még az apám hozzállása is súlyosbítja. Minden önbizalmam oda miatta. Húgomnak meg lett a vizsga elsőre van már kocsija és ezért én vagyok a család balfasza akinek fel kéne adnia az egészet. Szerinte sose lesz meg a jogsim csak a pénzem meg más idejét pazarlom. Szerintetek van esély hogy 3-ik alkalommal sikerül?

2023. febr. 15. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azóta csak sikerült… én ma megyek az 50. órámra. Rettenetesen izgulós vagyok, de az oktatóm szerint már bőven vizsgaérett vagyok. A próféta szóljon belőle. Ma kérünk időpontot vizsgára.
2023. aug. 17. 11:23
 12/13 anonim ***** válasza:

sok sikert! teljesen átérzem a helyzetedet, ugyanis én is elég izgulós típus vagyok. sima orvosi vizsgálatnál is képes vagyok stresszelni, hát még egy forgalmi vizsgán. nekem meg lett elsőre Budapesten 39 óra után. Biztos neked is menni fog 50 órával :D

Melyik városban tanulsz?

2023. aug. 17. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Lassan érő gyümölcs vagyok :D de legalább belátom és nem akarok alig valamicske tudással vizsgázni.

Tatabányán tanulok és baromira nem vagyok még magabiztos. 15 perc múlva kezdem az órát és szívem szerint kirohannék a világból inkább :D

2023. aug. 17. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!