Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » E-titán B kategóriás képzésébe...

E-titán B kategóriás képzésében hány modul van a fejezetekben?

Figyelt kérdés
Még csak az 1. fejezet 3. moduljánál tartok, emiatt nem tudom megnézni, a többi fejezetben mennyi modul van.

2023. febr. 1. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom én meg sem nyitottam ezt a szart anélkül is simán levizsgáztam
2023. febr. 1. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
#1 Na persze, max ha nem online csináltad, mert a eTitan végén ott van a házivizsga, és ha azt nem csinálod meg ,akkor hatóságira se mehetsz kis kamus !🙂 Ehhez meg végig kell csinálni az egész programot 😉
2023. febr. 1. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
4%
10 éve van jogsim öcskös
2023. febr. 1. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#3 Nekem megmajdnem 30 éve ;) , ráadásul B és C kategória, szóval az "öcskös" itt nem én vagyok ;)

De ha meg nem eTitanon csináltad a tanfolyamot, akkor minek írsz a témához? Én is csak a korlátlan "A" miatt ismerem, amit most csinálok.

2023. febr. 1. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Augusztusban vizsgáztam le.

Összesen 5 rész van, és azon belül 4-6 modul között mozog. Nem kevés anyag. :)

2023. febr. 1. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

#3 akkor ez a rendszer nem is létezett te ösztönlény, akinek pedig egy jogosítványt sem sikerül megcsinálni az klinikai agyhalálban szenved. Én 15 év után vonattam be a jogosítványomat mert olyan jellemfejlődésen mentem keresztül hogy nekem megalázóvá vált diplomás több nyelven beszélő művelt senior szakmérnökként hogy a kormányt tekergessem.

#4 ez egy olyan dolog amivel értelmi fogyatékosnál magasabb IQ-val rendelkező élőlény nem dicsekszik ugyanis a sofőr az egyik legalatvalóbb szakma ami létezik.

2023. febr. 1. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Azta 6-os, ezt egyedül kombináltad ki,hogy ha van teherre is jogsim,akkor kizárólag sofőr lehetek? Nos rohadtul mellé lőttél,mert van nekem rendes szakmám, és abban dolgoztam mind! Max akkor lehetnék ösztönlény,ha 1993-ban visszautasítom a honvédség felajánlását,hogy 13 ezerért lehet B, C-s jogsim, mikor akkoriban csak a B ennek duplája volt.

Szóval a hozzászólásod csak a te IQ szintedet minősíti! 😅

2023. febr. 2. 06:19
 8/8 anonim válasza:
Update?
2023. júl. 15. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!