E-Titán KRESZ online KRESZ tanfolyam moduljai mind azonos hosszúak?
Figyelt kérdés
Egyenlőre az 1. fejezettel végeztem az 5-ből, amiben 6 modul volt és mindegyikkel 1 órát foglalkoztam. Érdekelne, hogy a többi fejezet moduljai sem lesznek ezeknél hosszabbak, ugye? Nem szeretnék kifutni az időből.2017. jan. 5. 11:02
1/13 evimeri válasza:
Én is az E-Titánon tanultam. Bár én az összessel nem foglalkoztam 5 óránál többet. Szerintem amelyiket úgy gondolod, hogy valamennyire tudod csak fusd át. Én inkább a próba vizsgákat csináltam. A műszakiból volt olyan amit egyáltalán nem értettem, így csak bemagoltam a vizsga kérdésekre a válaszokat. A lényeg sikerült a C és a CE kategória is.
2/13 anonim válasza:
Nem egyenlő hosszúak, vannak rövidebb és hosszabb modulok. Kifutni nem fogsz, mert összesen van asszem 90 órád, ebből én intenzív tanulással, sok gyakorlással 40 körül használtam fel.
3/13 Mentos válasza:
én most csinálom a 60 órámból felhasználtam eddig összesen 23 at és már vagy 2 hete csak a probateszteket csinálom de megcsináltam benne mindent szinte 100%ra gyorsan vegig lehet menni az elméletioktatason nekem az 4 max 5 nap volt úgy hogy lightosan tanultam
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
És aki már levizsgázot, mennyire hasonlítanak a vizsgakérdések az e-titános tesztekhez? :O
2017. jan. 7. 09:03
5/13 anonim válasza:
Én múlt tavasszal vizsgáztam, ugyan azok voltak a kérdések, csak arra figyelj, hogy olvasd végig a kérdést, mert képesek ugyan olyannak látszó kérdést feltenni, az utolsó szót pedig megváltoztatják. És máris más a jó válasz...
6/13 anonim válasza:
Nem ugyanolyan hosszúak. Nem fogsz kifutni az időből. Én 30 alatt voltam a vizsga előtt, próbátesztekkel együtt. Elsőre átmentem, 6hibaponttal (azt hiszem), szinte ugyanazok a vizsgakérdések, mint a próbateszteken, de mindig jól olvasd el a kérdést, mert van, hogy csak egy 'nem' szót vesznek ki/raknak bele a feladat szovegébe.
Sok sikert! :)
7/13 evimeri válasza:
Ugyan azok a kérdések vannak a vizsgán, mint az E-Titánon. Ezért érdemes inkább a teszteket csinálni. A kérdéseket pedig tényleg érdemes végig olvasni, mert néha becsapósak. Nekem a C és a CE is sikerült elsőre. Alig volt hibám.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2017. jan. 7. 20:14
9/13 Drk91 válasza:
sziasztok! én is most regisztráltam ebbe a rendszerbe. akkor ezek szerint ténylegesen ki kell tölteni azt a min. 5 órás tanulási időt.....?
10/13 A kérdező kommentje:
Igen, min 5 órát ki kell, de kell is annyi szerintem.
2017. jan. 26. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!