Nektеk hány vezetési óra kellett a B jogsi megszerzéséhez?
Figyelt kérdés
Aki már előtte vezetett jogsi nélkül, az ne válaszoljon.
Ja és csak az válaszoljon, aki már az új rendszerben (a rutinvizsga eltörlése után) vizsgázott és nem lefizetéssel szerezte a jogsit.
2023. jan. 28. 12:57
A kérdező szavazást indított:
Kevesebb, mint 30 óra alatt (csak lepapírozta a 30 órát)
30 órát vezettem (29+vizsga)
30-35 órát vezettem
35-40 órát vezettem
40-50 órát vezettem
50-60 órát vezettem
60-80 órát vezettem
80-100 órát vezettem
100-150 órát vezettem
Több, mint 150 órát vezettem
36 szavazat
1/7 anonim válasza:
10 perc.Víremben van a vezetés,báttya.
2/7 anonim válasza:
20 óra kellett, akkor amikor én vizsgáztam az volt a minimum. De én előtte is tudtam vezetni.
3/7 anonim válasza:
2 óra. Előtte már vezettem, ezt látta az oktató is. Az első két óra után bejelentett vizsgára, amit csak két hét után lehetett letenni. Sikerült!
4/7 anonim válasza:
1991-ben kb 10-12 óra után vitt vizsgára,de utána a teheroktatómnál talán 5-6 óra után mentünk vizsgára. A többit elcsalták. Akkor jó dolognak hittem,hogy minél elöbb megvan a jogosítvány,de így 30 évvel később már máshogy látom. Mai eszemmel nem mennék bele,végigvezetném
5/7 anonim válasza:
Amikor en csinaltam, az oktato elegge kitartott a 30 ora mellett. Igaz ez a valosagban ez 25 ora volt, az orankenti 10 perc szunet miatt (sosem neztem utana, hogy ez allami szabalyozas volt vagy csak maga az oktato talalta ki). Szoval nalam ugymond 30 ora alatt.
6/7 anonim válasza:
5-ős,4-es vagyok. Tavaly vizsgáztam CE kategóriából és az oktatóm minden órát 45 perccel számolt, állítólag a 15 perc az megbeszélésre és adminisztrációra van adva.
7/7 anonim válasza:
30 óra plusz egy kis zsebpénz a vizsgabiztosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!