Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek sok, ha cirka 50...

Szerintetek sok, ha cirka 50 000-55 000km körül vezettem le a jogism megszerzése óta (2020. május közepe)?

Figyelt kérdés

Ez kb. 33 000-36 000km 1 évre levetítve, ami az átlag magyarhoz képest (évi 16 000km kb.) eléggé 2x annyi, ez pedig szerintem sok.

Ez valahogy így tevődik össze:

Kb. 40 000km a személyautómban, amit én raktam bele.

A maradék az a munkámból adódik, egész napos vezetésből áll a melóm. Ez kisbusz.

Egy nagyon kis parkolós koccanásom volt még az elején, ahol tisztázatlan volt ki a hibás, de magamra vállaltam, elkerülve ezzel a biztonsági felvételek átnézését, azaz a rendőri közbenjárást. Mindketten tolattunk kifelé, egymással szemben álltunk és nem tudni ki indult meg előbb, ki volt figyelmetlen. Összekoccantunk ilyen gyökkettő sebességgel, szóval senki nem sérült meg. Megesik.

Ezt az egyet leszámítva balesetmentes 50-55k km-t tudhatok magam mögött, szóval nem lottón nyertem a jogsit ezek szerint.

2021. dec. 8. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tényleg sok. De ezt most úgy kérdezed mintha baj lenne.
2021. dec. 8. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
De mit akarsz ezzel mondani? A haverok előtt fel lehet vágni vele, minket nem érdekel. Én is évi 80 ezer felett mentem 15 évig egymás után, de ettől nem vagyok több, mint akinek mondjuk jogsija sincs.
2021. dec. 8. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Én mióta megszereztem ('17 február) közel 150ezret vezettem, én azt soknak tartom. De nem feltétlen baj, futármelónak pont hogy előny ha nem volt balesetted, bár nálam az agyonfizetett Bárdifutáros állásra ez sem volt elég nekik, az már ttényleg vicc.
2021. dec. 8. 21:30
 4/11 A kérdező kommentje:
#2 Egy kérdéssel mégis mit akarnék mondani, áruld már el... A többit meg csak érdekességképp részleteztem.
2021. dec. 8. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem én sem. Hogy mit akarsz kérdezni?
2021. dec. 8. 21:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Hogy sok vagy sem? Mert amit cikket találtam, hogy az átlag az 16k, nos az 2014-es... Kissé idejétmúlt, nem?
2021. dec. 8. 22:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert ha azt irnánk hogy sok, akkor mivan.
2021. dec. 9. 07:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Eves szinten sok, összessegeben kevés.

A parkolos kocc az elején meg pont jó, mivel ranevel arra, hogy a tükör nem dísztargy. Ha dobozossal vagy, akkor meg főleg.

Mondjuk ha egymással szembe alltatok akkor nem lehetseges a szitu, de gondolom egymasnak hattal alltatok.

2021. dec. 9. 08:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

O.K. megtudtuk, van egy 18 hónapos jogosítványod, és vezettél 55ezer km-t.

Bizonyára tudod, hogy sokan ettől lényegesen többet vezetnek, ugyanakkor szép számmal akadnak olyanok is, aki ennek még a töredékét sem.

Mégsem közlik a fél világgal. 😜

2021. dec. 9. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Rohadt kevés.
2021. dec. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!