Szerintetek sok, ha cirka 50 000-55 000km körül vezettem le a jogism megszerzése óta (2020. május közepe)?
Ez kb. 33 000-36 000km 1 évre levetítve, ami az átlag magyarhoz képest (évi 16 000km kb.) eléggé 2x annyi, ez pedig szerintem sok.
Ez valahogy így tevődik össze:
Kb. 40 000km a személyautómban, amit én raktam bele.
A maradék az a munkámból adódik, egész napos vezetésből áll a melóm. Ez kisbusz.
Egy nagyon kis parkolós koccanásom volt még az elején, ahol tisztázatlan volt ki a hibás, de magamra vállaltam, elkerülve ezzel a biztonsági felvételek átnézését, azaz a rendőri közbenjárást. Mindketten tolattunk kifelé, egymással szemben álltunk és nem tudni ki indult meg előbb, ki volt figyelmetlen. Összekoccantunk ilyen gyökkettő sebességgel, szóval senki nem sérült meg. Megesik.
Ezt az egyet leszámítva balesetmentes 50-55k km-t tudhatok magam mögött, szóval nem lottón nyertem a jogsit ezek szerint.
Éves szinten átlag feletti.
Összesen átlag alatti.
De önmagában a sok km-től nem válik senki jó vezetővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!