Jogos hogy meg buktatott a vizsgabiztos?
De ez nem így megy.... 4 szitu lehet itt:
1nincs kamera, beleszaladsz (nincs kőbe vèsve de 90% ban) te vagy a hibás, követèsi távolság meg nem tartása miatt.
2: van kamera beleszaladsz, közúti veszèlyeztetès, az elől haladó a hibás.
3: befèkezel, megálsz, a mögötted lèvő a hibás
4: (csaka te esetedben) oktató fèkez, illetve kormányoz.
1:buktál
2:felfüggeszti
3:felfüggeszti
4:megbuktál (az oktató belenyúl bukta)
Ha biztos vagy abban, hogy csak te fèkeztèl, ès nem oktató, illetve csak hátulról volt eset (te nem mentèl neki) akkor tovább viheted. Nem a pènz miatt, hanem a bukás miatt, mert 5.után páv van. Egy tanulótól nem várhatóel egy kikerülő manőver. Rutinosan valamennyire igen, de ha kevès az idő, akkor nem tudod hogy jön e ott valaki... Ha van kamera akkor azt visszanèzik. De felfüggeszti biztosan...
Én is pont így szoktam reagálni, nincs zavaróbb annál, ha valaki úgy vág be eléd, hogy oda se kukkant. Lehet, hogy ő közben már látott és úgy ítélte meg, hogy kényelmesen bejöhet elém (ami nem igaz pl a videóban sem), de ha nincs vizuális kontaktus nekem csak annyi jön le hogy basz1k a világra és teljesen világtalanul jön-megy a világban. Nem egyszer volt már olyan is, hogy gyalogos kilépett a parkoló autók közül elém, mert csak a fülére támaszkodott, a bringa meg ugye nem brummog...
Ja, még hozzáteszem, hogy általában reakció nem nagyon szokott lenni, a gyalogos meglepődik és tovább megy a bringásrolleres meg oda se néz. Egyszer volt olyan, hogy valaki valami térdvédős sisakos sporttárs egy segway szerű szarral ment 15-el dombon felfele, dedikált bringaúton, bedugott füllel, csengettem neki eszetlenül, persze baszott meghallani. Óvatosan felvettem a tempóját és mellé értem hogy valahogy megelőzzem a szerencsétlent aztán még neki állt feljebb amikor ráordítottam, hogy "Helló!", pedig sokkal csúnyábbat gondoltam magamban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!