Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha én négy és fél hónapig nem...

Ha én négy és fél hónapig nem kerestem az autós oktatót akkor vajon lehet még ezt folytatni vagy ez már bukta?

Figyelt kérdés
Mivel nekem március 1 től le jár az egész hosszabbítàssal együtt is. De mégis csak jó lenne az a jogosítvány. Ez már bukta jól gondolom? Vagy érdemes azért felhívni? 2 bukásom volt eddig de magas óraszámmal.

2023. jan. 12. 18:26
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem volt pénz, mondjuk most se nagyon van.
2023. jan. 12. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Erre az oktatód tudna válaszolni.

De ha nincs pénzed pár órára és egy vizsgára, akkor tárgytalan a dolog.

2023. jan. 12. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerinted ez egy párkapcsolat, vagy mi?
2023. jan. 12. 21:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nagyon kevés idő maradt, és ez egyébként is csiga oktató volt. Ezért kérdezem igazából. Sajnos nincsenek kapcsolatok hogy jó oktatóhoz jutottam volna.
2023. jan. 12. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, akkor vagy elkezdesz telefonálgatni és keresel egy oktatót, aki hajlandó vizsgára küldeni vagy nem teszel semmit és elbukod az eddig beleölt többszázezer ft-ot.

Csak rajtad áll.

2023. jan. 12. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!