Ha traffipaxal vannak kint a rendőrök, félre állítanak?
Általában csak csekket küldenek, nagyon ritka az ha félre állítanak azért hogy személyesen adják át a csekket.
Meg nálunk például sokszor csak kidobják a traffit és elis mennek, nyilván nem a szabad ég alá, egy civil autó utasterébe szokták betenni és bekapcsolják és valamikor napvégén kimennek érte.
Ez nem teljesen így van ahogy az első írja.
Szomszéd településen tavaly vagy előtte elszaporodtak a száguldozások.
Rendőröket kiállították kicsit eldugott helyen és aki 55+ jött azt megállították és kapta a helyszíni bírságot.
Fater mesélte, hogy a munkahelyén az emberek felét megbüntették :D
Szóval vagy kiszednek vagy nem... de ha valóban felette voltál akkor jön a csekk.
Bár én ezt a magyarországi szabályoztást k*vára nem értem...
Miért nem lehet úgy mint osztrákoknál? Ha 52+ mész 50-es táblánál már bünti, ha lakott területen kívűl mész 90 helyett 92+ már bünti, autópályán 110-nél az 110, 130 pedig 130.
Nem is látok ott száguldozót csak pár gyökér magyart akik majd kapják a csekket :D
Általában csak utólag csekk.
De láttam már olyat, hogy civil autóban volt a traffi, 200 méterrel arrébb meg állt a rendőr és intette ki a gyorshajtókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!