Traffipax-al mért a rendőr, én pont kinyúltam a külső tükröt megigazítani. Ezért nem büntetnek meg, ugye?
Figyelt kérdés
Nem mentem gyorsabban a megengedettnél.2020. jún. 19. 12:52
2/9 anonim válasza:
Trafipaxszal nem tükröt mér, hanem gyorshajtást. A figyelmet a vezetésről sok dolog elterelheti, ami tilos, az nevesítve van. A tükörállítás még közvetetten sem szerepel ezek között. A rosszul beállított tükör balesetveszélyes, tehát ezen változtattál.
Más lenne a helyzet, ha emiatt belecsattansz valamibe.
3/9 anonim válasza:
Ezt a tükröt azért betudnád állitani indulás előtt is.
Nem büntetik , de ez is pont el tudja vonni a figyelmed a vezetéstől.
4/9 anonim válasza:
Csak én látom úgy, vagy tényleg elkezdtek elterjedni ilyen istentelenül ostoba kérdések a gyakorin az utóbbi hetekben?
5/9 anonim válasza:
Ez még istenes, de van amelyik szaporodik is. Lásd parkolóban lakni akaró lakókocsis.
6/9 anonim válasza:
Nem csak a hetekben, évek óta süllyed a színvonal.
7/9 anonim válasza:
De legalább a "melyiket vegyem ferrari vagy lamborghini" kiskamasz leállt a kérdéseivel. Vagy bannolták.
8/9 anonim válasza:
Azért ez már kb. paranoia...
Csak gyorshajtásért büntetnek, de ahhoz is jelentősen (15-20-szal) túl kell lépni.
9/9 Wadmalac válasza:
Ha ez a te autód és menet közben állítottad kézzel a külső tükröt, még le is fognak csukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!