Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ittas vezetés? Mennyi büntetés...

Ittas vezetés? Mennyi büntetésre számíthatunk?

Figyelt kérdés
Van különbség mennyire ittas a vezető? Ugyanolyan büntetésre számíthat az egy enyhén ittas ember, akinek az ezrelék szintje alacsony, mint az erőssen ittas?
2022. dec. 26. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. dec. 26. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos véralkoholszint felett bűncselekmény. Akkor is, ha úgy kapták el, hogy nem hogy baleset nem történt, de ezt nem számítva szabályos is volt. Tehát nem ment gyirsan, lassan, bizonytalanul, kanyarodás, sávváltás is mintaszerű volt stb.

Persze ez részegnél kizárt. Cssk azert írtam, hogy lásd: önmagában a piás állapottól is végleg ugorhat a jogsi, és egyéb retorziók is lehetnek.

2022. dec. 26. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

0,5 felett van bvs, alatta szabsertes.

0,5 felett 6 honap+jogsielvetel, tehat ujra kell jogsizni. Alatta ez meguszhato, de nem akkor, ha baleset volt.

2022. dec. 26. 20:48
 4/5 Pumi199211 válasza:
Sziasztok egy kérdésem lenne hogy tölem ell veték a joksimat ittas vezetésem volt és 0.47 volt az szonda.de vér mindta az nem volt hogy mire számithatók elöre is köszönöm
2023. febr. 1. 10:16
 5/5 anonim válasza:
Sziasztok.Kérdésem lenne!Segítsetek.Vasárnap hajnalban elég ittasan belementem egy árokba és fejtetőre fordultam mert egy kanyarba kisodrottam.A kocsiból hívtam a segélyhívót mert nem tudtam kiszállni a biztonsági őv be volt kötve és annyira beszorult az ajtó is..A tűzoltók kiszedték és a mentő bevitt a kórházba.Vért vettek stb..A kérdésem az,milyen büntetésre számíthatok.Mennyi pénzbüntetésre?A jogsi nem érdekel!Sokkolt minden és még szerencse senkiben,semmiben nem tettem kárt!Teljesen idegileg ki vagyok..Hogy tehettem ilyent?Mért voltam ilyen buta?Nem ismerek magamra.20 éve van jogsim soha nem csináltam ilyent..Gusztustalan vagyok..Szégyen!Kérem annak a válaszát aki volt így és kérem írja meg hogy mire számíthatok..Köszi elöre is!Neharagudjatok.Sziasztok.
2023. márc. 23. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!